X3470 RX570 besler mi?

Fruko45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar; X3470, RX570'i besler mi?
Oynamak istedigim oyunlar: Sea of Thieves, Rainbow Six Siege, RDR2, GTA 5? CS:GO, LoL, Valorant, Assassin's Creed serisi tarzi oyunlar. Kasmasin yeter.

Bir miktar OC yaparsan sorunsuz kullanırsın diye düşünüyorum.

OC yapmasam yapinca Windows cildiriyor Rainbow'da atıyor falan. Daha ekran kartini bile almadım. Elimde GTX750 Ti STRIX OC var.
OC yaparsanız kullanılabilir. OC yapmadan sorun yaşarsın.

OC yapmasam yapinca Windows cildiriyor Rainbow'da atıyor falan. Daha ekran kartini bile almadım. Elimde GTX750 Ti STRIX OC var.

Aslında giriş seviyesinde güzel bir fan OC için, ne kadar güç verdiniz? PSU nedir?

Aslında giriş seviyesinde güzel bir fan OC için, ne kadar güç verdiniz? PSU nedir?

Hocam ben voltaj veremiyorum. Carpan kilidimde otimatik 19'da. FSB'yi 150 yapiyorum yani 133 yazan yeri 150 yapiyorum. 100 yazan yeri 1 yapiyorum. RAM'lerim 1333MHz onlarda OC oluyor 1500MHz civari. PC aciliyor her şeybiyi ancak Rainbow'da her oyun crash veriyor.

Hocam ben voltaj veremiyorum. Carpan kilidimde otimatik 19'da. FSB'yi 150 yapiyorum yani 133 yazan yeri 150 yapiyorum. 100 yazan yeri 1 yapiyorum. RAM'lerim 1333MHz onlarda OC oluyor 1500MHz civari. PC aciliyor her şeybiyi ancak Rainbow'da her oyun crash veriyor.

İnternette bir ton rehber var hocam videolu, göz attınız mı? Voltajsız ne kadar sağlam olur bilemedim.

Hocam benim anakart hakkinda bilgi yok anakartım ECS H55 cm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı