X3470 ve GTX 960 sistem toplama

@The Man From E.A.R.T.H. Olabilir belkide şu ara sadece Ac origins oynadığım için piskolojik olarak öyle hissetmiş olabilirim ama şu saatten sonraki çıkacak oyunlar için hemen değilde kısa bir süre zarfında Gtx 960 gerçekten zor yetecek zaten konuyu açan arkadaş kanımca bu kartı alırsa uzun yıllar boyu hatta 2 yıl bile kullanacağını düşünmüyorum, zira kendisinin kullanım amacına göre değişir tabi durum.

O şekilde bir upgrade benim kanımca çok gereksiz olur şuanda gtx 960 benim görüşünce limitini doldurmaya çok çok az kaldı ve siz bunu alıcaksınız hadi aldınız 2-3 yıl sonra 1060 ' a terfi etmekte çok gereksiz bir upgrade olacağı kanısındayım. Elinizde sizi idare edecek kart varmı ? varsa eğer biraz daha birikim yapmanızı öneririm bütçeyi çıkarmalısınız. emin olun bende şuan gtx 960 kart olmasaydı 2.el kart alacak olsaydım gtx 960 kesinlikle almazdım bütçem kısıtlıysada beklerdim tabi benim görüşüm bu siz farklıda düşünebilirsiniz.

Bütçemi 500 TL daha arttırıp gtx 780 rx470 570 falan alabilirim belki ama islemcinin durumu belli hani gtx 1060tan yukarı çıkamam ve gtx 780 falan alırsam gtx 1060 almama gerek kalmaz bence

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı