X3470 ve Sapphire RX580 nasıldır?

Fruko45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar anakartım ECS H55H CM v1. RAM'lerimi 4+4+4+4 toplam 16 GB 1333MHz DDR3 yapacağım. İşlemci soğutucum Snowman X4. PSU powergate 500 Watt. İşlemcimi 3.4 GHz OC yapsam. Yanına Sapphire RX570 Nitro+ takacağım. Kasam Zalman N5 MF. 240 GB SSD 500 GB HDD. Monitörüm 1080P 75Hz. Sizce sistem nasil olur? Oyun performansı nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
O anakart ile OC yapmak pek kolay olmaz. Oyun performanslarını YouTube'daki videolara bakarak öğrenebilirsin X3440 var 3GHz yapabildim en fazla stabil calisiyor. X3470 ile 3.4 yaparim yuksek ihtimalle. Sence nasıl olur?

O anakart ile OC yapmak pek kolay olmaz. Oyun performanslarını YouTube'daki videolara bakarak öğrenebilirsiniz.

Baslikta neden RX580 yaziyor bilmiyorum ben RX570 istiyorum. X3470 ile 3.4 GHz yaparım. Sizce nasil olur ikisi?

Anakart ve RAM'leri değiştirme zamanı gelmiş. DDR4 belleğe geçiş yaparsanız daha verimli olacaktır.

Hocam onlar elimde olan seyler malum fiyatlar ucuk şu an beni 3 4 sene goturse yeter. O yuzden ucuz yollu bisi dusunuyorum.
Darboğaz olmaz fakat o anakart ile OC yapabilir misiniz emin değilim.

X3440'ı 3GHz yaptım. X3470'i de yaparim matematik olarak hesapladıgımızda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı