Programı açınca çoğu zaman hata veriyor.
1. adım xboxce kullanmanıza gerek yok Steam indirin, Steam herhangi bir gamepadi tanıyor. Steam'e girip ayarlar > kontrolcü deyip genel kontrolcü kullan deyin. Oynamak istediğiniz oyunu Steam'e kısayol olarak ekleyin ve Steam'den çalıştırın. Oyunun orijinal veya sahte olması fark etmez.
2. adım ( illa xboxce kullanmak istiyorsan) ben bu linkte ki XOutput eski sürüm xboxce kullanıyorum en sorunsuz sürüm bu.
![]()
Konsol Oynama Programı
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.mediafire.com
Sen mükemmel bi adamsın ya1. adım Xboxce kullanmanıza gerek yok steam indirin, steam herhangi bir gamepadi tanıyor. Steam'e girip ayarlar > kontrolcü diyip genel kontrolcü kullan diyin. Oynamak istediğiniz oyunu steam'e kısayol olarak ekleyin ve steam'den çalıştırın. Oyunun orjinal veya sahte olması farketmez.
2. adım ( illa xboxce kullanmak istiyorsan) ben bu linkte ki xoutput eski sürüm xboxce kullanıyorum en sorunsuz sürüm bu.
![]()
Konsol Oynama Programı
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.mediafire.com
Oyun klasörüne atmana gerek yok hocam. Bir dikkat et belki de ayarları kaydetmiyorsundur.Hocam verdiğiniz her iki yöntemi de denedim steam üzerinden başlattım o dosyaları indirip oyunun klasörüne attım oyuna girdim Sifu oyununda deniyorum epic üzerinden aldım ama gamepad görmüyor hala delirmek üzereyim
Bir versiyon kayıt etmeli diğer versiyon kayıtsız. Eskiden kaydederdim bir defa ayar yapardım bi daha ihtiyaç olmazdı. Şimdi yine x360ce yazılımı kaydetmeden ayar videosu izledim olmadı kendim keşif yaptım Sifu oyuna girince sanki yeni bir kol takılmış gibi kol çıktı karşıma halbuki kol çok önceden beri takılı idi. Neyse oyuna girince çıkan kola ayar yapınca ve programı açık bırakınca oldu çalıştı yani. Ama eskisi gibi kaydedip çalışmasını yeğlerdim çünkü öyle olduğunda Bi daha programı açık bırakma derdi yoktuOyun klasörüne atmana gerek yok hocam. Bir dikkat et belki de ayarları kaydetmiyorsundur.
Valla hocam ben hep açık bırakarak çalıştırıyordum hala daha da öyle çalıştırıyorum. Arkadaşın sorunsuz diye attığı versiyonda da benim kolda sağ joysticki sağa çekince sola, sola çekince sağa gidiyodu. Siteden tüm oyunlar için olan versiyonu indirdim onu kullanmaya başladım.Bir versiyon kayıt etmeli diğer versiyon kayıtsız. Eskiden kaydederdim bir defa ayar yapardım bi daha ihtiyaç olmazdı. Şimdi yine x360ce yazılımı kaydetmeden ayar videosu izledim olmadı kendim keşif yaptım Sifu oyuna girince sanki yeni bir kol takılmış gibi kol çıktı karşıma halbuki kol çok önceden beri takılı idi. Neyse oyuna girince çıkan kola ayar yapınca ve programı açık bırakınca oldu çalıştı yani. Ama eskisi gibi kaydedip çalışmasını yeğlerdim çünkü öyle olduğunda Bi daha programı açık bırakma derdi yoktu
Tüm oyunlar için olanı nereden indirmiştiniz ben de onu kullanayım o haldeValla hocam ben hep açık bırakarak çalıştırıyordum hala daha da öyle çalıştırıyorum. Arkadaşın sorunsuz diye attığı versiyonda da benim kolda sağ joysticki sağa çekince sola, sola çekince sağa gidiyodu. Siteden tüm oyunlar için olan versiyonu indirdim onu kullanmaya başladım.
Xbox 360 Controller Emulator burdan hocam. Download for all games yazıyor zatenTüm oyunlar için olanı nereden indirmiştiniz ben de onu kullanayım o halde
Çok teşekkür ettim hocamXbox 360 Controller Emulator burdan hocam. Download for all games yazıyor zaten

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.