X4 840 ve GT730 darboğaz yapar mı?

EnesCHNGR

Centipat
AMD Athlon X4 840 işlemcim var, ekran kartım MSI GT730 DDR3. Darboğaz yaşar mıyım, yaşasam bile neyi değiştirmem lazım ya da SSD alsam faydası olur mu?

Darboğaz olmaz.

Darboğaz olacağını zannetmiyorum .
SSD'nin ise darboğaza bir faydasının olmayacağını veya çok az olacağını düşünüyorum. ( Harita falan yüklenirken daha hızlı olur oyunlarda sadece o da bekleme süreni falan kısaltır) ama genel performans açısından SSD alman tavsiyemdir.

msi afterburner yükledim işlemcinin kullanım oranı düşük cpu1-2-3-4 bunlarıda açtım bunlarda düşük ama ekran kartı 100% çalışıyor işlemci ise %50 civarinda çalışıyor hep

msi afterburner yükledim işlemcinin kullanım oranı düşük cpu1-2-3-4 bunlarıda açtım bunlarda düşük ama ekran kartı 100% çalışıyor işlemci ise %50 civarinda çalışıyor hep

Tamam işte bir sorun yok. Bu durumun tam tersi olduğunda darboğaz var demektir.

bu tür siteler doğrumu ?
Darbogaz olmuyormus attiginiz sonuclara gore. Ekran karti kendini tam anlamiyla kullaniyor, muthis.
yinede ekran kartını değiştirsem faydası olurmu sizce (kusura baskmayın çok soru soruyorum )) )

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    12,3 KB · Görüntüleme: 42
Sitenin doğru olup olmadığını bilmem fakat site sana şunu demiş kısaca " o işlemcine yavru ekran kartı takmışsın, ekran kartını onların babaları (işlemcinin besleyebileceği max ekran kartları) ile değiştir demiş

sizce ne almalıyım şuan bi gtx750ti gddr5 var arkadaş satıyor fiyati 370 lira

sizce ne almalıyım şuan bi gtx750ti gddr5 var arkadaş satıyor fiyati 370 lira

O zaman anladığım kadarıyla daha ekran kartı almamışsınız sadece fikir mi almak istiyorsunuz?
Rx 460 düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…