msi afterburner yükledim işlemcinin kullanım oranı düşük cpu1-2-3-4 bunlarıda açtım bunlarda düşük ama ekran kartı 100% çalışıyor işlemci ise %50 civarinda çalışıyor hepDarboğaz olacağını zannetmiyorum .
SSD'nin ise darboğaza bir faydasının olmayacağını veya çok az olacağını düşünüyorum. ( Harita falan yüklenirken daha hızlı olur oyunlarda sadece o da bekleme süreni falan kısaltır) ama genel performans açısından SSD alman tavsiyemdir.
msi afterburner yükledim işlemcinin kullanım oranı düşük cpu1-2-3-4 bunlarıda açtım bunlarda düşük ama ekran kartı 100% çalışıyor işlemci ise %50 civarinda çalışıyor hep
yinede ekran kartını değiştirsem faydası olurmu sizce (kusura baskmayın çok soru soruyorumDarbogaz olmuyormus attiginiz sonuclara gore. Ekran karti kendini tam anlamiyla kullaniyor, muthis.
sizce ne almalıyım şuan bi gtx750ti gddr5 var arkadaş satıyor fiyati 370 liraSitenin doğru olup olmadığını bilmem fakat site sana şunu demiş kısaca " o işlemcine yavru ekran kartı takmışsın, ekran kartını onların babaları (işlemcinin besleyebileceği max ekran kartları) ile değiştir demiş![]()
sizce ne almalıyım şuan bi gtx750ti gddr5 var arkadaş satıyor fiyati 370 lira
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.