X4 860K Alınabilir mi?

Bu arada işlemci hepsiburada da yanlışlıkla 100tl ye satılmıştı. Hala ucuza bulabilirsiniz açılmamış bi şekilde elden.

Tamamdır dikkate alacağım. Tavsiyeler için teşekkür ederim hocam

Bu arada işlemci hepsiburada da yanlışlıkla 100tl ye satılmıştı. Hala ucuza bulabilirsiniz açılmamış bi şekilde elden.

Ben sanalmarketim.com'da görmüştüm dostum. Linki burada:
AMD Athlon X4 860K 4.0GHz 4MB Quad-Core FM2+ Cpu | sanalmarketim
Fakat şimdi akakce.com'dan baktım bir de şu sitede var biraz daha ucuz.
Bilgisayar, Notebook, Nokia, Laptop, ipod, i-pod, Hafıza kartı, alışveriş, sitesi, cep telefonu, Online Alışveriş | AMD Athlon II X4 860K Quad Core 3.7 Ghz 4MB FM2+ Black Edition AD860KXBJABOX
Yalnız bu siteler güvenilir midir orasını bilmiyorum. Bir fikriniz varsa veya bu sitelerden birinden alışveriş yapmış olan varsa yorum yapabilir mi? Güvenebilir miyiz?

860K, GTX 960 ile dar boğaz sorunu yaşatmayacaktır.

Son düzenleme:
@ottomans58 Ben sahibinden'de açılmamış kutulu bir ilan görmüştüm şimdiye nazaran çok daha fazlaydı tabi 1-2 ay önceydi, 160₺'ye aldım böylece sizde bi araştırın bence hala daha ucuza alınabilir.

1200-1500 TL bütçe için uygun bir işlemci. Apu sistem toplamaktansa yanına GTX 750 ti gibi bir kart takmak daha mantıklı.

Sağol dostum dikkate alıcam. sahibinden ve hepsiburada.com'dan bakıyım bir de belki dediğin gibi daha ucuza bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…