X4 860K ve ASUS A68HM-K nasıl Overclock yapılır?

mrgeveze

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktanda göründüğü gibi işlemcime bu anakart üzerinden nasıl overclock yapabilirim? Otomatik overclock gibi bir seçenek göremedim.

Bios ayarlarında otomatik O.C yok mu ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada yapıyor.
Ayrıca neden O.C yapmak istiyorsun anlamadım o işlemci o karta gayet yeterli.

BİOS Ayarlarını biraz karıştırdıktan sonra senin attığın videodaki yerin benzeri bir bölüm buldum teşekkür ederim. Neden O.C yapmak istediğime gelirsek işlemcinin ön planda olduğu oyunlarda (GTA V, CS:GO vb.) gözle görülür bir performans artışı sağlıyor.

Son düzenleme:
@mrgeveze
İşlemcine hangi marka model soğutma fanını kullanıyorsun? Akasa Venom Pico var şuan aklımda. Açıkcası ben OC hiç gerek duymuyorum şuan için. Hoş yeni topladım sistemi yukarda yazdığın sisteme ek GTX 1050ti koydum. FPS şuan için tatmin edici seviyede. Olurda ilerde ihtiyacım olursa diye soruyorum. Bu arada OC için biostan en az 4 değiştirmen gerekiyor sağlıklı olması adına.

Nereden yaptığını bana da söyler misin? Bende de aynı donanımlar var da bulamadım.

IMG_3137.JPG

Resimdeki yerleri değiştirmen yeterli olacaktır. Fazla abartmamanı öneririm [emoji1360](aynı donanımlar var sözüne ithafen.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı