X4 950- GT1030 sistem alınır mı?

Bahsettiğim sistem bütçeyi aşacaktır. Ama performansı sizin önerdiğiniz sistemi 3'e katlar.
Olay bütçeyi aşmamak yazmak için yazmayın. Bütçeyi aşsın 1080 li sistem kuralım sonra 5'e katlar derim. Söylediğim sistem ilerde 1060 takılıp, üst seviye işlemci takılıp devam edilecek bir sistem.

Önerdiğim sistem bütçeyi çok fazla aşmıyor. Bu sistem gelecekte yükseltilebilir. Sonuçta aynı platformu kullanıyor. Az bir fark ödenerek yaklaşık 5 kat fazla performans alınabilir. Bütçe yoksa aynı fiyata X4 950 ve GT 1030 sistem çok daha fazla performans verir. 2000 Lira bütçe ile R7 240 sistem toplanması çok saçma olur. Donanim bilginiz yoksa tavsiye vermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 2200g ve A320 bir anakart ve 2x 4 GB ramli bir sistem olabilir. Veya ikinci el Ryzen 1200 ile Rx 460 sistem toplanabilir.

Dostum çok saçma tavsiyeler veriyorsun. Ryzen 3 2200G ve Ryzen 5 2400G çıktıktan sonra eski APU işlemci almanın mantığı nedir ?
İdarelik sistem kurulacaksa, bahsettiğim APU işlemciler ile daha fazla performans alınabilir.
Ek olarak R7 240 gücünde bir ekran kartı ile güncel oyunlar rahat oynanmaz.

Kart çıktığı zaman 500 Lira olabilir. Ama dolar kuru 2 yılda 2 Lira yükseldi. Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok. Kullanıcının daha fazla beklemesi ayni sisteme çok daha yüksek fiyatlar ödemesine neden olabilir. Yeni seri kartların çıkmasına daha aylar var. Kartlar çıkış yaptığı zaman dolar daha yüksek olacak. Ayrıca GDDR6 bellekler yüzünden ayni fiyat ile çıkış yapmayacaklar.

Önerdiğiniz sistem yıllar önce çıkan oyunlarda bile kötü performans veriyor. Hiçbir şekilde yükseltme yapılana kadar idare etmez. Aşağıdaki sistemler ayni bütçede çok daha fazla performans verir.

DRAX-GAA/R3 2200G/AMD Vega 8 Grafik Kartı/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

PCH-ALPHA-GA/X4 950/MSI GTX1030 2GB/8GB DDR4/1TB Disk Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Yeni seri ekran kartların çıkmasına daha aylar var. O zamana kadar doların düşme şansı yok. Tam tersi yükselecek.
Fiyatlar hiçbir şekilde düşmeyecek. Her geçen gün katlanarak yükselmeye devam edecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kardeşim okuman varsa zaten ben diyorum benim sistemim ilerde ilave edilmesi lazım diye. Doların yükseleceğinin garantisini nerden veriyorsun anlamıyorum bu işler öyle bildiğin gibi gitmiyor (dolarım yükselmesi düşmesi) ABD başkanının bir sözüyle doların yükseldiği kaç kere görülmüş birşey nasıl bu zihniyete sahip oldunuz anlamıyorum. Tekrar söylüyorum benim sistemim zaten kartlar çıktıktan sonra bir kartın alınması lazım, benim sistemimde cs go, rainbow six siege, fortnite gibi oyunlar oynanması için.

2000₺'ye A8 9600 sistem şıklar arasında bile olamaz. Çok geride kaldı. O sistemi geliştirmek için de tonla masrafa girer. 100₺ daha fazla verip 2200G toplasa sadece ekran kartını geliştirmesi yeterli olur. Ya da X4 950+GTX 1050 toplasa sadece işlemciyi geliştirmesi de bir zamana kadar yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…