Sistem zaten AM4 platformu Ryzen sistem topla ne?Gerçek bir tavsiye istersen dostum, cihazın üzerinde ekran kartını al geri kalanı sat 2.elden temiz bir Ryzen sistem topla sonrasında DDR4 bir sisteme yatırım yap en azından.
Yüksek ayarlarda oynamasına gerek yokki RX 560 Witcher 3 Wild Hunt gibi bir oyunda orta ayarlarda 38~50 FPS verebilen bir kart.Ekran kartın çoğu günümüz oyununu orta-yüksek ayarlarda 60 FPS verebilecek durumda değil. RX 570, ve hatta 580 almanı öneririm. Tabii işlemci yükseltmesi eşliğinde.
İşte bunu bilemezsin. Herkesin zevkleri farklı.Yüksek ayarlarda oynamasına gerek yokki
O zaman kesenin ağzını açacak. Bu sistemi sence kaça satabilir? SSD yok? İşlemci çöp ve darboğaz yapıyor? Taş çatlasa 3.000 diyorum, o da en uç. Yüksek, ultra ayarlar için en az RX 580/GTX 1660 alınmalı ki sence 3.000 TL'ye bu kartlara uygun sistem toplanır mı?İşte bunu bilemezsin. Herkesin zevkleri farklı.
3000 TL kesinlikle edeceğini düşünmüyorum. 2900-3000 TL aralığına RX 570 ve GTX 1650 tabanlı sistemler var.O zaman kesenin ağzını açacak. Bu sistemi sence kaça satabilir? SSD yok? İşlemci çöp ve darboğaz yapıyor? Taş çatlasa 3.000 diyorum, o da en uç. Yüksek, ultra ayarlar için en az RX 580/GTX 1660 alınmalı ki sence 3.000 TL'ye bu kartlara uygun sistem toplanır mı?
RX 570/580 önermişsin de X4 950'yi kendim de kullandım ve GTX 950'yle bile feci darboğaz yapıyordu. RX 580 alırsa darboğazı iliklerinde hisseder arkadaş. Tabi aynı anda hem işlemci hem de ekran kartı yükseltecek bütçe varsa sistemi satmak daha iyi olur.
Zaten ben de en uç 3.000 olur yazmışım...3000 TL kesinlikle edeceğini düşünmüyorum. 2900-3000 TL aralığına RX 570 ve GTX 1650 tabanlı sistemler var.
Özür dilerim. Düzeltmiş olayım; en uç bile olsa 3000 TL olacağını düşünmüyorum.Zaten ben de en uç 3.000 olur yazmışım...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.