X4 950 Sistem Oyunlarda Düşük FPS Sorunu

berkyoztrk

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Benim kendimce topladığım bir sistemim var. Özellikleri şöyle;
Athlon X4 950
RX 560
8 GB DDR4 3000 MHz RAM

Bu sistemimle oyun oynarken, Youtube'da gördüğüm benchmark testlerine göre daha düşük performans alıyorum. Ayarları yükseğe çekmeme rağmen bu sorun çözülmüyor. Sebebi çözünürlük olabilir mi? Kare bir ekranda 1280x1024 çözünürlüğünde oynuyorum. Far Cry serisini oynamak isterken, 3. oyunda soğudum oyundan, bilgisayarımın performansı yüzünden. Aşağıya oyun içi testini koyuyorum. MSI Afterburner programında ekran kartı (GPU) görüntülenmesinin hızını yükselttim biraz. Sürekli GPU kullanımı değişiyor. Bu bir şey fark eder mi bilmiyorum ama, CPU kullanımının fazla olduğu görülüyor. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bak bu videoda Pubg testinde 720P'de GPU kullanımı düşüyor yükseliyor
ama 1080P'de %100'de kalıyor.

Ne yapmalıyım hocam sizce?

1080P bir monitör varmı hocam elinde. Veya Full HD bir televizyona bağlayıp dene.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Konu kapanmıştır. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…