X5450 HD5570 bilgisayar alınır mı?

barkinn21

Femtopat
Daha fazla  
  • Ekran kartı: HD5570 2 GB
  • RAM: 8 GB DDR3
  • Anakart: Gigabyte
  • Islemci: Intel Xeon X5450 3.0GHz
  • HDD: 500GB
  • Power: 400W

Arkadaşlar bu bilgisayar günümüzde alınır mı? Alınırsa performansı ne olur? Valorant ve CS oynatır mı (SATA SSD ekleyebilirim bir süre sonra)

Hocam 1300

Hangi ayarda kanka orta ayar açar mı
Fiyat gayet iyi durumda alınır. 1080p düşük ayarlarda akıcı oynarsın diye düşünüyorum.

X5450 300 Tl gibi fiyatlara satılıyor piyasada.
8Gb dd3 ram ise 250-400 arası.
Anakartınızın tam modelini bilmediğim için tahminen 200 civarı.
HDD, Kasa ve Power'a 350-500 sayabiliriz.

Sağ olun hocam düşük ayarda da olsa kasma donma olmasın yeterli benim için 2 sene de götürse razıyım ama ikinci el alıcam neye dikkat etmeliyim bilginiz var mı
Sisteme strest testleri uygulayabilirsiniz. Prime95 ile hem ram hem işlemciye yarım saat strest testi uygulayın.

Sıcaklık 80-85 arasında kalmalı max.

Ekran kartı için ise Furmark yine sıcaklık ve stabilite.

Disk için Hdd Sentienel ile sağlık durumuna bakabilirsiniz, bir sorun gözükmüyorsa alabilirsiniz.

O kadar bilmiyorum ikinci el alıyorum zaten ama eski bir model değil mi bu işlemci o kadar zorluycağini bilmiyordum
Yo hocam zorlama değil. Malum o işlemci server işlemcisi. Biraz fazla güç tüketiyor. Doğal olarak ta çok ısınıyor. Boşta, kule tipi soğutucu ile 50 derecelerde geziyor. Ekran kartınız zaten 45 watt güç tüketiyor. Güç kaynağı da yeterli. Dediğiniz oyunları rahat oynatır. Sadece ısı problemi olur. Onun için kule tipi baksanız iyi olur. Ayrıca o işlemciye güzel overclock yapılır. Bunu da düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı