X5460 Aşırı Isınma Sorunu

ufuukklc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün X5460 siparişim elime ulaştı. Büyük bi hevesle taktım ve start verdim. Başlangıçta hiçbir sorun yoktu. Boşta 55 - 60 derece arasında bir sıcaklığı vardı. Sonra LoL'e girip deneyeyim dedim. Her neyse girdim oyuna işlemci sıcaklığı oyunun 10.dakikasına doğru 73 75 derece oldu ve birden görüntü dondu dırrr diye bir ses geldi. Restart attım görüntü gelmedi gücü kapatıp açtım yine görüntü gelmedi işlemci yanmış olabilir mi ? Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz anakart soketine tam olarak uyumlu mu?Yoksa 775 Sokette 771 Soket işlemci mi kullanıyorsunuz.Nedeni bundan dolayı kaynaklanıyor olabilir.Ya da aldığınız işlemcide daha önce overclock denenmiş olabilir.Ya da sadece ısıdan dolayı işlemci kendini kapatmış olabilir.

Ben aylardır o sıcaklıklarda kullanıyorum. Üstüne de overclock yaptım. Merak etme bir şey olmaz. Ama stock soğutucu kullanıyorum. Ne zaman ki adam akıllı soğutucu alırsın o zaman düzelir. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı