X5460 Mojave kurulum sorunu

Sistem HDMI/DP ile mi bağlı? BIOS'un güvenlik kısımlarında Secure Boot falan yok mu? O ayar kapalı mı?

HDMI ile bağlı. Secure Boot özelliği yok hocam tüm BIOS'u atıyorum şimdi size. Bundaki EFI'leri de deneyim yazarım tekrardan. Denerken tüm diskleri söküyorum sistemden, sadece HFS formatında bir HDD takıyorum. Disk tarafında sıkıntı olmasın diye.

Dostum anlamıyorum, bundaki EFI'lerden kastın ne? EFI derken Config.plist'leri mi kastetmeye çalışıyorsun? Diskleri sökmene gerek yok, daha kuruluma geçememişsin.
Aynen hocam kafam karıştı. İnternetten bulduğum EFI'nin içindeki Config dosyalarıni kastettim. Özür dilerim yanlış yazdığım için.
Diskleri sökmene gerek yok, daha kuruluma geçememişsin.
Tamam hocam.

15922409391695015192230383120718.jpg

Birkaç dakikaya atıyorum config dosyasını. Tekrardan etcher ile yazdırıyorum.
config.plist

15922415195976340475083227321717.jpg

IMG_20200615_202613.jpg

İmajı tekrar yazdırıp hiçbir ayarıyla oynamadan denedim Apple logosunda takılı kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndir, EFI/Clover'daki tüm config dosyalarını sil. İndirdiğinin adını config yap ve EFI/Clover içerisine at. Ardından kurulumu dene, sonucu bildir. Hata alırsan hata görseli bırak.

İndir, EFI/Clover'daki tüm Config dosyalarını sil. İndirdiğinin adını Config yap ve EFI/Clover içerisine at. Ardından kurulumu dene, sonucu bildir. Hata alırsan hata görseli bırak.

Hemen deneyip geri dönüyorum. Çok teşekkür ederim.
İndir, EFI/Clover'daki tüm config dosyalarını sil. İndirdiğinin adını config yap ve EFI/Clover içerisine at. Ardından kurulumu dene, sonucu bildir. Hata alırsan hata görseli bırak.

Olumsuz. Apple logoda takılı kalıyor. Apple logoya geçmeden önceki ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Bir de Lilu kext hata mı veriyor yoksa böyle mi yazması gerekiyor? Lilu'da takılmıyor ama bir fotoğrafta orada yakaladım.

IMG_20200615_212724.jpg

IMG_20200615_212641.jpg

Bu ayarlar böyle mi olması gerekiyor hocam buraya hiç dokunmadım.

Bizim Mojave ile deneme şansın varsa onunla vermiş olduğum Config'i kullanarak dene.

Indirmeyi denedim de Yandex diske ekle indir desem de ek alan istiyor hesabi yeni actigim halde. Indirebilirsem denerim olmazsa da zorlamaya gerek yok hocam ne yapalım. Bu arada cidden çok ilgilendiniz teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı