HDMI ile bağlı. Secure Boot özelliği yok hocam tüm BIOS'u atıyorum şimdi size. Bundaki EFI'leri de deneyim yazarım tekrardan. Denerken tüm diskleri söküyorum sistemden, sadece HFS formatında bir HDD takıyorum. Disk tarafında sıkıntı olmasın diye.
USB belleğini sıfırla, Mojave imajını Etcher ile tekrar yazdır. Yazdırdıktan sonra öyle bırak. EFI/Clover/ yoluna gir ve Intel_desktop configlerinden bir tanesini paylaş, ben düzenleyip geri atacağım sana.
İndir, EFI/Clover'daki tüm config dosyalarını sil. İndirdiğinin adını config yap ve EFI/Clover içerisine at. Ardından kurulumu dene, sonucu bildir. Hata alırsan hata görseli bırak.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
İndir, EFI/Clover'daki tüm Config dosyalarını sil. İndirdiğinin adını Config yap ve EFI/Clover içerisine at. Ardından kurulumu dene, sonucu bildir. Hata alırsan hata görseli bırak.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
İndir, EFI/Clover'daki tüm config dosyalarını sil. İndirdiğinin adını config yap ve EFI/Clover içerisine at. Ardından kurulumu dene, sonucu bildir. Hata alırsan hata görseli bırak.
Olumsuz. Apple logoda takılı kalıyor. Apple logoya geçmeden önceki ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Bir de Lilu kext hata mı veriyor yoksa böyle mi yazması gerekiyor? Lilu'da takılmıyor ama bir fotoğrafta orada yakaladım.
Bu ayarlar böyle mi olması gerekiyor hocam buraya hiç dokunmadım.
Indirmeyi denedim de Yandex diske ekle indir desem de ek alan istiyor hesabi yeni actigim halde. Indirebilirsem denerim olmazsa da zorlamaya gerek yok hocam ne yapalım. Bu arada cidden çok ilgilendiniz teşekkür ederim.
Siteyi aç: Cloud Clover Editor
Verdiğim configi seç ve sol panelde SMBIOS'a gir. Orada MacPro4,1 seç ve kaydet. Config'i EFI/Clover'a atıp tekrar dene. Eğer yine kuruluma geçemezsen MacPro5,1 yap ve tekrar dene.