X550J anakart yanmış mıdır?

Andonyadis1

Hectopat
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
21
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar benim bir laptopum vardı kasa haline getirdim. Yani parçaları dışına çıkardım gayet güzel çalışıyordu. WLAN PCI-e küçük bir aygıt var AUX main diye kabloları var. O aygıt bozuldu diye başka bir laptopun WLAN PCI-e aygıtını taktım. Laptopu çalıştırdım. Açılırken bir anda kapandı şarja takılıyken hiçbir ışık yanmıyor bataryayı falan çıkardım güç kablosunuda yine yanmadı. Acaba nasıl düzelir, sizce anakart yanmış mıdır? X550J.
 
Merhaba arkadaşlar benim bir laptopum vardı kasa haline getirdim. Yani parçaları dışına çıkardım gayet güzel çalışıyordu. WLAN PCI-e küçük bir aygıt var AUX main diye kabloları var. O aygıt bozuldu diye başka bir laptopun WLAN PCI-e aygıtını taktım. Laptopu çalıştırdım. Açılırken bir anda kapandı şarja takılıyken hiçbir ışık yanmıyor bataryayı falan çıkardım güç kablosunu da yine yanmadı. Acaba nasıl düzelir, sizce anakart yanmış mıdır? X550J.
Taktığınız WLAN parçasını sistemden çıkarın ve tekrar pilini de takarak açmayı deneyiniz. Eğer çalışır ise o zaman orijinal çıkma bir WLAN kartı almanız gerekir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı