X550JK Almak mantıklı mı mantıksız mı ?

• Konuyu başlatan Norm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.345
x550JK ile yeni çıkan oyunların hepsini kasma olmadan ve altında soğutucu kullanarak sorunsuz kasmadan oynuyorum. Dota 2, GTA 5, Project Cars, Witcher 3 ve FIFA'yı kasmadan sorunsuz yüksek ayarlarda oynuyorum. Daha ne olsun ki. Ben şahsen öneriyorum. Ayrıca mat erkanının olması daha iyi çünkü yansıma olmuyor.
Witcher 3' ü hangi çözünürlükte yüksek ayarda oynuyorsunuz o kart ile ?

@immortalizm 800TL fark var genel olarak arada dikkatinizi çekerim. Bütçe var ise düşünülebilir o cihaz hakkında bilgi sahibi değilim belirtmek istedim sadece.
İlla ki RAM takviyesi gerekecek. Biraz daha kendini sıkıp i7 işlemcili, 960M ekran kartlı, 2x m sata girişli bir cihaz daha mantıklı olmaz mı? Sizce.

Çözünürlüğü 720p olduğundan çoğu oyunu yüksek ayarlarda kaldırıyor. 1080P olsa 850M çoğu oyunda yarı yolda bırakırdı. Ancak gel gelelim bunlar fiyatına göre sunduğu performansı değiştirmiyor. Piyasaya göre ucuz bir laptop ile çoğu oyunu oynatıyor ve kendi fiyat aralığında bir rakibi yok.

Bahsettiğin ürünü 6 aydır kullanıyorum SSD takviyesi de yaptım. BF4 kasmadan yüksek ve COD AW'i full grafikte, Far Cry 3 full grafikte hiç fan ses yapmadan oynuyorum. SSD şart içinde ki HDD 5400 RPM ve içindeki tek kötü donanım o. İstediğini adımı etiketleyerek sorabilirsin.

Arkadaşlar ısınma sorununu pek yaşayacağımı sanmıyorum zira elimde en kral zalman soğutucu bulunuyor. 2000 TL Üzerine çıkmayacağım. Monster kullandım çok kral laptop ama 2000'in üstüne çıkmayacağım. Ama HDD Sesi ve Ekran kalitesi aklımı karıştırmadı değil. Oynayacağım tek oyun aslında BattleField 4 Multiplayer arkadaşlarla çok zevkli oluyor bu oyunda multiplayer modunda sıkıntı çıkarır mı Zalman Zm-Ns2000 17'' Notebook Soğutucu Stand 200Mm Fan- (Siyah) - Vatan Bilgisayar soğutucum bu şuanda Toshiba Satellite ile kullanıyorum güzel soğutucu. Bununla BF4 Multi'de sıkıntı çıkar mı acaba 1336X768'de high veya medium'da ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı