X550JK GTA 5 Performans Testi - GTX850M

@Murat Can Güzel
SSD almak varken 8 GB RAM gereksiz. 120 GB Samsung 840 Evo alabilirsin. 4 GB RAM eklediğinde tadından yenmez.
DVD yuvasına çıkarttığınız HDD'yi, HDD'yi çıkarttığınız yere ise SSD'yi takın.

@CLKgraphıc
HDD'yi bir tanıdığa verdim, kullanmıyorum.

Evet, sadece SSD takılı. GTA 5 yüklemeden önce yeterliydi fakat şu an yetmiyor. Yakın zamanda DVD yuvasına takacağım bende.

Çok sağ olun, sorularıma cevap buldum sonunda, sadece bir tane kaldı; DVD'yi çıkardım HDD'yi, HDD'yi çıkardığım yere SSD'yi taktım, bu DVD-RW ne olacak? Harici kullanabiliyor muyum yoksa çıkarayım dursun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Asım Demir, peki kardeşim toplamda 8 GB RAM yeterli olur tamamen değil mi ? Yani ileride herhangi bir sıkıntı çıkarmaz değil mi ? Birde Kingston HyperX 120 GB SSD yerine neden Samsung öneriyorsun ?

@CLKgraphıc
DVD için USB dönüştürücü olması lazım. O şekilde kullanabilirsin. DVD arşivin yoksa gereksiz.

@Murat Can Güzel
8 GB yeterli. Kingston'un V300 serisi dışındakileri tavsiye ederim. Samsung önermemin sebebi ise kullanıp tecrübe etmemdir.

Çok teşekkürler Sn. @Asım Demir En yakın zamanda aynı modelde SSD alacağım inşallah, sonra ver elini Michael, Franklin, Trevor

Fiyatı ucuz tutmak için malzemeyi de ucuz tutmak zorundalar. Kontrolcüsü pek performanslı değil. Ama sadece gündelik işler için kullanılacaksa alınabilir.

Bu arada konu dışı sorularınızı yeni konu açarak iletirseniz sevinirim.

@Asım Demir Peki kardeşim çok teşekkür ederim. Şu an sadece 4 GB RAM alacağım. İlerde de SSD alırım belki. Sadece 4 GB RAM yeterli olacaktır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…