X550JK Wireless Bağlantı Kopma Sorunu

Alparslan Atilla

Hectopat
Merhaba. Öncelikle belirtmem gerekiyor, teknolojiden anlayan biri değilim. ASUS X550JK model laptop ve Win 10 yüklü. Problemim internetim, birkaç dakika aralarla internetim kesiliyor. Sağ alttaki wireless işaretine sorunları gider dediğimde çözülüyor. Evde eski PC'ime de Win10 yükledim onda öyle bir problem yaşamıyorum, aynı modeme bağlı o da. Aygıt yöneticisin SS'ini yükledim. Sadece " broadcom network adapter ve realtek PCIe GBE family controller" yüklü. Acaba eksik bir sürücüm mü var? Sürücüleri güncelle dediğimde en yeni versiyon yüklü diyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Screenshot 2015-10-31 13.18.47.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Broadcom'a sağ tıkla ve "Özellikler"e tıkla. Gelen ekranda "Sürücü" sekmesine gel ve "Sürücüye Geri Dön" seçeneği aktifse tıkla ve işlemi gerçekleştir. Yeni sürüm kurulduysa problem ondan kaynaklanıyordur, çünkü sürüm sıkıntılı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı