X550VX donma ve kötü video kalitesi

Merkava

Hectopat
Herkese kolay gelsin iyi forumlar.Bu pazar (22.01.2017) Asus X550VX model laptop aldık ama her nedense videoyu 1080p olarakta izlesem görüntü kalitesi bozuk, buğulu gibi... Ayrıca her nedense facebookta dolaşırken bile donup fan açıyor ve en sonunda kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Bunu PC yeni açıldığı zaman yapıyor sadece başka zaman olmuyor. Oyun oynarken hiç bi sıkıntı yok ama böyle bi laptopun böyle basit hatalar vermesi canımı sıktı. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.

Laptopumda i7 6700HQ işlemci, GTX950M ekran kartı ve 16 GB RAM var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı laptopu kullanıyoruz galiba Asus X550VX-DM254DC 12 GB RAM modeline sahibim. Bende böyle sıkıntılar yok. İlk aldığımda hafif var gibiydi sanırım sürücülerden kaynaklı. Sürücüleri güncellemeyi deneyebilir misin?

ASUSTeK Computer Inc. -Support- Sürücüler & Araçlar - X550VX

@Batuhan Altınlı laptop modelini ve nereden aldığını merak ettim. Rica etsem söyler misin?

Aynı laptopu kullanıyoruz galiba Asus X550VX-DM254DC 12 GB RAM modeline sahibim. Bende böyle sıkıntılar yok. İlk aldığımda hafif var gibiydi sanırım sürücülerden kaynaklı. Sürücüleri güncellemeyi deneyebilir misin?

ASUSTeK Computer Inc. -Support- Sürücüler & Araçlar - X550VX

@Batuhan Altınlı laptop modelini ve nereden aldığını merak ettim. Rica etsem söyler misin?

Bu benim diğer hesabım. Nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmadığım için ceza aldım. Benim laptopum x550vx-dm248tc model... Kampanya vardı vatandan 2999 liraya aldım. Bugün baktım 4600 küsür lira olmuış. Microsoft Edge kullanıyodum tarayıcı olarak şimdi Chrome indiriyorum bakalım sonuç ne olcak ona göre tekrar yazarım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı