JustDaimon
Kilopat
5+ yıl kullanım için iPhone 16 doğru bir tercih mi? Samsung S26 alacaktım fakat Exynos ile çıkacak diyorlar o yüzden vazgeçtim Snapdragon dışında kullanmam. Minimum 5 yıl kullanacağım iPhone 16 doğru bir tercih mi?
Bütçeniz nedir hocam? S25 8 Elite ile geliyor o modellerde düşünülebilir.5+ yıl kullanım için iPhone 16 doğru bir tercih mi? Samsung S26 alacaktım fakat Exynos ile çıkacak diyorlar o yüzden vazgeçtim Snapdragon dışında kullanmam. Minimum 5 yıl kullanacağım iPhone 16 doğru bir tercih mi?
5+ yıl kullanım için iPhone 16 doğru bir tercih mi? Samsung S26 alacaktım fakat Exynos ile çıkacak diyorlar o yüzden vazgeçtim Snapdragon dışında kullanmam. Minimum 5 yıl kullanacağım iPhone 16 doğru bir tercih mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.