5+ yıl kullanım için iPhone 16 doğru bir tercih mi?

JustDaimon

Kilopat
Yer
Türkiye
5+ yıl kullanım için iPhone 16 doğru bir tercih mi? Samsung S26 alacaktım fakat Exynos ile çıkacak diyorlar o yüzden vazgeçtim Snapdragon dışında kullanmam. Minimum 5 yıl kullanacağım iPhone 16 doğru bir tercih mi?

5+ yıl kullanım için iPhone 16 doğru bir tercih mi? Samsung S26 alacaktım fakat Exynos ile çıkacak diyorlar o yüzden vazgeçtim Snapdragon dışında kullanmam. Minimum 5 yıl kullanacağım iPhone 16 doğru bir tercih mi?
Bütçeniz nedir hocam? S25 8 Elite ile geliyor o modellerde düşünülebilir.

Hocam 17 almanızı tavsiye ederim o 120Hz ekran daha uzun bir süre bile götürebilir sizi.

iOS şart olmadığı sürece Android tarafında hep daha iyi cihaz olur hocam. Samsung'un son Exynos işlemcileri iyiydi hocam neden bu kadar karşısınız?
İstemiyorum diyorsanız da Honor Magic 8 Pro gibi alternatif telefonlarda mevcut.

Hayır değil. Çünkü o 60 Hz çağ dışı ekranın olması bugün bile o verilen paraya göre rezalet bir durum iken 5 sene sonraki teknolojilerde artık o 60 Hz ekran bugünün çerçeveli iPhone 6s tasarımı gibi olacak. Çağ dışı hissettirmesini geçtim kimseye satamayacaksınız bile. Ekranı harici güzel bir cihaz olsa da sırf ekran yüzünden dediğim gibi tercih edilmemeli. O sebepten 17 almalısınız. iPhone 17 bu yılın şampiyonu benim gözümde. Her şeyiyle uzun yıllar yeterli olacak bir cihaz. Aradaki makas da az zaten.
iPhone şart değilse hem paranızın cebinizde kalması hem de iPhone 16'nın rakibi olan S25 çok iyi bir tercih olacaktır. Uzun yıllar kullanırsınız. Zaten Samsung cihazlarda çok az değişim oluyor her sene. Hâliyle çift numaralı modellerin sizin de dediğiniz gibi Exynos ile geldiğinden ötürü S25'i bugünden 40k bandına alıp uzun yıllar kullanmak da bir seçenek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı