X555Ln nasıldır?

muzaffer yaman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almaya karar verdim ama bütçem biraz düşük sayılabilir 1800 tl. Vatan bilgisayardan baktığımda bence en uygununu buldum linkini aşağıda vereceğim ama bir yerden korkuyorum. Bu bilgisayarda yeni nesil broadwel işlemci var. Ama çok yeni olduğu için bir sorun çıkar mı? Bunu merak ediyorum. Ve de bu bilgisayarı almak akıl karı mıdır veya iyi bir seçim midir ? Hemen cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
( www.vatanbilgisayar.com: ASUS X555LN CORE İ5 5200U 2.2GHZ-6GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar )

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartı kullanmadım ama okuduğum, araştırdığım kadarı ile şu anki oyunları ortalama düzeyde oynayabilirsiniz. Ekran kartı giriş seviyesinden bir tık yukarda olabilir. İşlemci ile ilgili sorunuza bir şey diyemem bilgim yok mâlesef. Fiyatına göre performans alırsınız fazlasıyla. F/P diyebilirim yani. Kullanan bir arkadaş var ise daha faydalı olabilir size.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı