X5675 sisteme GTX 960 takılır mı?

Teşekkürler şu an araştırma aşamasındayım elimde para tam olarak yok. AliExpress'ten almayı düşünmüyorum sahibinden param güvende ile toplarım büyük ihtimal.
Zaten 170 dolarmış hocam birden fazla GPU varmış afedersin.

Param güvende ile 1700'e buldum, elbette bütçenizi arttırmanız lazım.

Zaten 170 dolarmış hocam birden fazla GPU varmış afedersin.

Param güvende ile 1700'e buldum, elbette bütçenizi arttırmanız lazım.

MSI R9 380 GAMING 4GB EKRAN KARTI (FUNMARK TESTLİ) - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 937594475 Şöyle bir şey buldum 1050 ti dan daha iyi duruyor benchmark testlerinde.

Ben Xeon sisteme yatırım yapmak yerine 2.elden 1200AF+A320+8 GB RAM alırdım yerinde olsam. En azından daha eli yüzü düzgün ve geliştirmeye açık bir sistem olur ayrıca hemen hemen aynı fiyata geliyor.

Ben Xeon sisteme yatırım yapmak yerine 2.elden 1200 AF+A320+8 GB RAM alırdım yerinde olsam. En azından daha eli yüzü düzgün ve geliştirmeye açık bir sistem olur ayrıca hemen hemen aynı fiyata geliyor.

Geliştirmeye açık olması vs umurumda değil.Beni 2 yıl idare etse yeter. İleride zaten daha iyi bir sistem almayı düşünüyorum.

Ben Xeon sisteme yatırım yapmak yerine 2.elden 1200 AF+A320+8 GB RAM alırdım yerinde olsam. En azından daha eli yüzü düzgün ve geliştirmeye açık bir sistem olur ayrıca hemen hemen aynı fiyata geliyor.

Sistem ileride yükseltilmeyecekse 1200 AF sistem almak gereksiz.
X5675 GTX 960'ı gayet rahat besler X3440 ile RX 570 kullananlar var.

YouTube'da benchmarklara baktım, Wolfenstein da %20 önde iken diğer oyunlarda aynı FPS değerine sahip. Bana soracak olursan GTX1050 TI-GTX960 bu iki arternatiflere bak. Kafan rahat olsun en azından ısınma sorunları ile uğraşmazsın.

1050 Ti için araştırma yapayım o zaman teşekkürler yardımcı olduğun için <3

Sistem ileride yükseltilmeyecekse 1200 AF sistem almak gereksiz.
X5675 GTX 960'ı gayet rahat besler X3440 ile RX 570 kullananlar var.

1200AF'de dediğin 2 ekran kartını besleyebiliyor zaten. Gidip Xeon işlemci almanın mantığı ne burada, fazladan 2C mu? Sırf biraz daha fazla işlemci gücü için eski nesil bir sistem kurmazdim açıkçası, ısınması da cabası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı