Çözüldü X570 Anakart Tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hayır. Gaming Edge Wifi alınmamalı. VRM sorunu var. Çok fazla ısınıyor. En kötü Rog Strix X570-F, bütçe varsa X570-E alınmalı.
3900x işlemcim olsa overclock edip deneyeceğim. Ancak bu internet de olan videolar biraz yalan gibi geldi kampanya yapıp sattıkları için bence diğer markaları övüyorlarmış gibi satış stratejisi gibi geldi bana ? keşke technopat video çekseydi bu anakart içinde.

İnternette güvenilir kaynaklardan izleyebilirsiniz. İsim verebilir miyim bilmiyorum ama X570 Edge Wifi modelinde VRM sorunu var. Bazı testler ile de bu zaten kanıtlanmış.

İnternette güvenilir kaynaklardan izleyebilirsiniz. İsim verebilir miyim bilmiyorum ama X570 Edge Wifi modelinde VRM sorunu var. Bazı testler ile de bu zaten kanıtlanmış.

Bu Sorunu Bilmiyordum Fakat Bende 1 Aya Sistem Alıcam Onda Gaming Pro Carbon Var.Gayet Güzel Bir Kart

Bu MSI Anakart satsam yanında hediye verilen sıvı soğutcuyu vermem gerekirmi ?

Bu MSI Anakart satsam yanında hediye verilen sıvı soğutcuyu vermem gerekirmi ?
İkinci el satıcaksanız tercih sizin. İsterseniz verebilirsiniz istemezseniz vermezsiniz. Hızlı satılması için verebilirsiniz ama bence vermeyin. Ne de olsa kampanyada çok uyguna geldi ikisi.

Bu Sorunu Bilmiyordum Fakat Bende 1 Aya Sistem Alıcam Onda Gaming Pro Carbon Var.Gayet Güzel Bir Kart
Ondada VRM sıkıntısı var. Bence Asus almalısın, benim param olsa x570 Unify alırdım. Sade tasarımı var ACE modeline göre VRM kalitesi daha iyi gibi geldi bana.
İkinci el satıcaksanız tercih sizin. İsterseniz verebilirsiniz istemezseniz vermezsiniz. Hızlı satılması için verebilirsiniz ama bence vermeyin. Ne de olsa kampanyada çok uyguna geldi ikisi.
Peki satmaya kalksam şuanki güncel fiyatı 1867TL olan bu anakart'ı ben 1515TL almıştım kaça gider ? 2.El fiyatı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…