Çözüldü X570 Anakart Tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ben iyice araştırdım bu kartı kullananlar gayet memnun bende çok sevdim tasarımıda çok güzel tam benlik bir kart.

Bu Sorunu Bilmiyordum Fakat Bende 1 Aya Sistem Alıcam Onda Gaming Pro Carbon Var.Gayet Güzel Bir Kart
Hayırlı olsun. Sisteminizin diğer bileşenlerini de yazabilir misiniz ? 400 TL daha vererek size de X570-F öneririm. Uzun ömürlü bir sistem için parçalardan kısmamak gerek. Hele de anakarttan hiç. Ancak Ryzen 5 3600 işlemci ile kullanacaksanız Gaming Pro Carbon yeterlidir. Ryzen 7 3700X ve üstü için X570-F.
Ne kadar kullanıldı ? Bence 1300-1400 TL fiyat aralığında satabilirsiniz.

Teşekkür ederim
Ryzen 7 3700X.
MSI Gaming X Trio RTX 2080 Super.
Corsair vengance Pro RGB 32 GB 3200MHz CL16 (4x8)
Cooler Master K500.
Cooler Master 750W 80+ Gold mwe.
X570 GAMING PRO Carbon.
Adata XPG Spectrix 1 TB M.2 SSD (3500-3000)
Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM HDD.
Cooler Master Masterliquid 240R sıvı soğutma.
Bir de anakart olarak MSI alacağım
MSI'dan vazgeçmem.

İnsan kampanya olunca aldanıyor birde o zamanlar VRM testi yapan yoktu biraz aldandım o zamanlar TUF modelini alabiliyordum üzgünüm şuan! Ancak Ryzen 7 3700x filan taksam overclock yapsam sıkıntı yaşamayacağımı düşünmüyorum fakat 3900X&3950X gibi işlemcilerde ne olur bilmiyorum? Ryzen 4000 serisi gelince zaten işlemciyi değiştirecem. Ryzen 4700x alırım heralde, o yüzden anakart dayanırmı bilmiyorum ?

Bir de araştırdım baya bir insanlar R7 3700X ile kullanmış ve kullandıkları en iyi kartın bu olduklarını söylemişler bende X570 GAMING PRO Carbon seçtim ve bunda kalmayı düşünüyorum

Bende MSI Aşığıyım ama fiyat performans değilse almam !

Bir de araştırdım baya bir insanlar R7 3700X ile kullanmış ve kullandıkları en iyi kartın bu olduklarını söylemişler bende X570 GAMING PRO Carbon seçtim ve bunda kalmayı düşünüyorum
Şuan elinizde bu parçalar mevcut ise bana HWiNFO64 test sıcaklığını atabilirmisiniz değiştirip cebime zarar vermek istemiyorum!

Şuan elinizde bu parçalar mevcut ise bana HWiNFO64 test sıcaklığını atabilirmisiniz değiştirip cebime zarar vermek istemiyorum!
Sistem alınmamış 1 ay sonra alınacakmış. Eğer uzun bir süre Ryzen 5 3600 kullanacaksanız anakart kalabilir ama ileride 4000 serisine geçip overclock yapacaksanız değiştirmeniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…