Çözüldü X570 Anakart Tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ryzen 7 4700x üstünü geçmem eğer yükseltme yapacaksam oyun için Ryzen 9 gerek yok zaten. RTX 3070 beslesin yeter. 8k cebimden şimdikten gideceğini biliyorum zaten. Yazın bir kaç parçayı upgrade edeceğim.

Beyler ben sizlere fazla soruya boğmak istemiyorum. Yazılımsal sorunlar çekiyorum sadece ilerde düzelir belki ama Ryzen 4000 serisi geldiğinde bu anakart yeterli gelirmi? Overclock belki yaparım yada Dragon Center dan Performans moduna alıp geçerim. Dediğim gibi benim ancak Ryzen 7 4700x yeteceğini biliyorum ne yapayım sizce gerek varmı değiştirmeye, tek cümle deseniz tamamdır.

Son düzenleme:

Aslında bende çok bilmiyorum çünkü belki o işlemciler AM5 olabilir veya AM4+ veya AM4 kalabilir en iyisi çıktığında tercih yapmak yoksa büyük bir sürpriz yaşayabilirsiniz.

Birde bu ryzen 4000 serisi çıkınca x670 anakartlarmı gelecek ? yoksa x570 devammı edecek ?

Bu Armoury Crate yazılımında RGB , Update , Overclock , Fan Ayarları yapılıyormu x570 lerde ?
LÜTFEN DÜZGÜN BİR DİL KULLANIN!
Okurken ben utandım sizin yüzünüzden.

Kötü bir dille anlatmamın tek sebebi memnuniyetsizim eleştiride bulunuyorum sadece MSI bu eksiklerini belirtmek istedim.

Evet bence MSI güzel bir marka fakat bazı ürünleri sıkıntılı olabiliyor ondan dolayı biraz öfkelenmiş.
Kötü bir dille anlatmamın tek sebebi memnuniyetsizim eleştiride bulunuyorum sadece MSI bu eksiklerini belirtmek istedim.

Peki nasıl bir PC almayı düşünüyorsunuz (özellikler bakımından)

Evet bence MSI güzel bir marka fakat bazı ürünleri sıkıntılı olabiliyor ondan dolayı biraz öfkelenmiş.
MSI Fanboy luyum demek istemiyorum, ama seviyorum işte ama böyle sıkıntılar yaşatınca insan ASUS & GİGABYTE gözü kayıp eleştiresim geliyor tabi onları deneyimleyip onlarıda eleştirecek yerleri vardır. Eleştirip bu firmalar insan memnuniyetini artırmak için düzeltmesi için teşfik etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…