X570 anakartta 8+8 CPU girişi var ancak PSU'da sadece 8 pin var

Sende al o zaman benim işlemci 3900X anakart MSI X570 Ace ama şu an para yok, sonra alacağım.

Bence de oyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende al o zaman benim işlemci 3900x anakart msı x570 ace ama şuan para yok
Sonra alcam

Bence de oyle

msi X570 Ace için henüz karar vermedim ama gönlümde yatan aslan o Kullandığım PSU da 1000 küsür tl olmuş, haliyle yok pahasına satıpta bir de tekrardan PSU almak istemiyorum. Mevcut anakartımda da problemler olduğundan mütevellit anakart geldiğinde direkt bunu da garantisine gönderip döndüğünde satışa koymayı düşünüyorum.

Merhabalar daha önce bu sorunu PCEI-e 6 Pin kablosunu keserek çözdüm, taktıktan sonra anakartın çalışma ısısını 40-50 dereceden 25-30'a indirdi ve daha düzgün hız aşırtabildim. Ryzen 3. Nesil kullanmıyorsanız gerek yok böyle bir şeye baştan söyleyeyim.

@@mrth87 RAM'leri doğru takmamışsınız. Kitapçığına bakınız emin olmak için. Genellikle 1-3 ya da 2-4 şeklinde takılır. Bilginize.

Denemekte fayda var. Güç kaynağı almaktan iyidir. Baktın olmuyor. Güç kaynağı alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…