X570 GAMING Edge BIOS dilini Türkçe yapmak mümkün mü?

Emre b

Hectopat
Merhaba, MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi anakart kullanıyorum. Araştırdım fakat bulamadım. BIOS dilini Türkçeye çevirmek mümkün mü?

Merhaba, MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi anakart kullanıyorum. Araştırdım fakat bulamadım. BIOS dilini Türkçeye çevirmek mümkün mü?
Sanmıyorum. Belki BIOS dosyasını modlayarak kendiniz yapabilir veya modlanmış bir BIOS yükleyebilirsiniz ama o tarz işlemler de tehlikeli olduğundan önermem. Bence olduğu gibi kullanmaya devam edin.

Sanmıyorum. Belki BIOS dosyasını modlayarak kendiniz yapabilir veya modlanmış bir BIOS yükleyebilirsiniz ama o tarz işlemler de tehlikeli olduğundan önermem. Bence olduğu gibi kullanmaya devam edin.

Hocam bir forumda okumuştum uzun zaman önce MSI bazı model anakartlarında var diye ama bulamadım aslında onu örenmeye çalışıyorum.

Hocam bir forumda okumuştum uzun zaman önce MSI bazı model anakartlarında var diye ama bulamadım aslında onu örenmeye çalışıyorum.
Anladım. Siz resmi olan dil desteğinden bahsediyorsunuz. Ben de öyle bir şey hatırlar gibiyim ama emin değilim. Varsa BIOS'taki Language bölümünde bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Farklı birkaç dil vardı ama Türkçe yoktu diye hatırlıyorum. En azından elime gelen kartlarda yoktu.

Anladım. Siz resmi olan dil desteğinden bahsediyorsunuz. Ben de öyle bir şey hatırlar gibiyim ama emin değilim. Varsa BIOS'taki language bölümünde bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Farklı birkaç dil vardı ama Türkçe yoktu diye hatırlıyorum. En azından elime gelen kartlarda yoktu.

Anladım hocam ben acaba sitesinden faln indirip BIOS Update yapar gibi yükleniryordur diye bir tahmin yürüttüm baktım yok ya da var biz bilmiyoruz ama öğrenirsem sizede yazarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı