1.500,00₺ bandında olabilir.bütçeniz nedir?
Anakart: MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi.
Ekran kartı: ASUS RTX 2070 Super.
İşlemci: R5 3600X.
Yukarıdaki ürünlerimi destekleyebilecek ve ileriye dönük F/P ürünü kasa ve PSU önerilerinizi bekliyorum.
Almadım pek fazla araştırma fırsatım da olmadı, o yüzden foruma danışmakta fayda buldum.Bu sistemi satın aldın mı yoksa almayımı düşünüyorsun.
![]()
Cooler Master H500-TG MCM-H500-IGNB75-S02 750W 80+ Dahili PSU'lu Gaming (Oyuncu) Mid Tower Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Almadım pek fazla araştırma fırsatım da olmadı, o yüzden foruma danışmakta fayda buldum.
![]()
Corsair iCUE 220T RGB Airflow CC-9011174-WW USB 3.0 Temperli Cam Beyaz ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
High Power 80Plus Bronze HPG-750BR-H12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power 80Plus Bronze HPG-750BR-H12S 750 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kasanın hava akımı gayet iyi PSU'da iyi
almadıysanız 3000 serisini bekleyin.Almadım pek fazla araştırma fırsatım da olmadı, o yüzden foruma danışmakta fayda buldum.
Evet.Kasaya ilave olarak işlemci soğutucusu ve egzoz fanı ilave edilebiliyor mu?
Ürünleri aldım ben kasadan bahsediyorsun sandım.Almadıysan alma sakın RTX2070 Super 3000 srisini bekle 3070 alırsın aynı paraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.