Son sürüm BIOS güncellemesi yaptım. Acilista delete veya F2 tuşu ile BIOS'a girmek istediğimde Windows ekrani hiç gelmiyor tekrar reset atıp Windows ekranına gelince yeniden başlat seçeneğine tıklayıp Shift tuşuna basarak gireyim BIOS'a diyorum yine hiç açılmıyor. Ne yapmam gerek?
BIOS pilini çıkar, gücün kesildiğinden emin ol, bir iki kez başlatmayı dene (açılmayacak) ardından güç ve pili eski haline getir ve aç. BIOS sıfırlandığı için BIOS'a atması lazım.
BIOS pilini çıkar, gücün kesildiğinden emin ol, bir iki kez başlatmayı dene (açılmayacak) ardından güç ve pili eski haline getir ve aç. BIOS sıfırlandığı için BIOS'a atması lazım.
Pili çıkardıktan sonra ve gücün kesildiginden emin olduktan sonra mı başlatmaya çalışacagim yoksa fişi takip pili takip mi baslatamiyi deneyim anlamayamadim
Malesef yine gormiyo biosa
Yok mu yardımcı olacak bir arkadaş. Hiçbir tuşa basmassan masaüstü geliyor fakat BIOS girmek istedigim de kasa çalışıyor ama BIOS ekran gelmiyor. Başlangıçta da girmek istesem aynı başlatan Shift tuşu ile de yapsam aynı BIOS pilini çıkarsam da ayni.