X570 sisteme SSD ve HDD önerisi

Yok artık ya dalga mı geçiyorsunuz. Bu SSD kronik sorunlu ama buradaki herkes JD önermiş çıldırıyorum.

2 senedir kullaniyorum baska bir modelini hala sorun cikarmadi yazma ve okuma hiznindaki kayip ise %6-7 civari
2 Senedir kullaniyorum baska bir modelini hala sorun cikarmadi yazma ve okuma hiznindaki kayip ise %6-7 civari.

@Kayseri Mantısı neden begenmedigini aciklar misin krinik sorunlu degil olsa sorun cikarirdi gunumuzde boardlarin cogunda sorun var.

Yok artık ya dalga mı geçiyorsunuz. Bu SSD kronik sorunlu ama buradaki herkes JD önermiş çıldırıyorum.

Hocam Samsung dışında bütün SSD'ler kronik sorunlu bunun sebebi ise SSD'lerde voltaj koruması yok bir dengesiz voltaj yediği zaman hemen gidiyorlar firmalarda uğraşmayıp direk yenisini veriyorlar Samsung SSD'lerin içinde voltaj koruması var onun dışındaki SSD kronik sorunlu genel olarak.

Sizde sorun yok diye bu SSD sorunsuz mu oluyor? Ayrıca DiskInfo ve DiskCrystal görüntülerini de atar mısınız?

Yee yok SSD'de şu an sadece SSD var PC'de ozur dilerim 255.5/256

Hocam Samsung dışında bütün SSD'ler kronik sorunlu bunun sebebi ise SSD'lerde voltaj koruması yok bir dengesiz voltaj yediği zaman hemen gidiyorlar firmalarda uğraşmayıp direk yenisini veriyorlar Samsung SSD'lerin içinde voltaj koruması var onun dışındaki SSD kronik sorunlu genel olarak.

Kesinilikle haklısın aradığım cevap.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Turan Güçlü Yani siz diyorsunuz Corsair, WD, Crucial gibi markalar Samsung'un yaptığını yapamıyor mu? Bu voltaj olayı hakkında bilgim yok ama dediğiniz voltaj olayında SSD direkt gidiyor. Bu kronik sorunlu SSD'lerin sağlığı ve hızı düşüyor. Neyse ben zaten Samsung önerdim Konu sahibi şu an 1 TB isterse 860 QVO + 1 TB WD Blue alabilir ve bu JD'den daha iyidir.

@Turan Güçlü yani siz diyorsunuz Corsair, WD, Crucial gibi markalar Samsung'un yaptığını yapamıyor mu? Bu voltaj olayı hakkında bilgim yok ama dediğiniz voltaj olayında SSD direkt gidiyor. Bu kronik sorunlu SSD'lerin sağlığı ve hızı düşüyor. Neyse ben zaten Samsung önerdim konu sahibi şu an 1 TB isterse 860 QVO + 1 TB WD Blue alabilir ve bu Jd'den daha iyidir.

Ancak haklısınız ama fiyat devreye giriyor.

@Turan Güçlü yani siz diyorsunuz Corsair, WD, Crucial gibi markalar Samsung'un yaptığını yapamıyor mu? Bu voltaj olayı hakkında bilgim yok ama dediğiniz voltaj olayında SSD direkt gidiyor. Bu kronik sorunlu SSD'lerin sağlığı ve hızı düşüyor. Neyse ben zaten Samsung önerdim konu sahibi şu an 1 TB isterse 860 QVO + 1 TB WD Blue alabilir ve bu Jd'den daha iyidir.

Maalesef hocam zaten fiyat farkı olarak da karşılama yaptığınız zaman Samsung SSD diğerlerinden 100 TL daha fazla aşağı yukarı.
Kingston UV400 120 GB SSD harddisk im vardı 2.5 yıl sonra patladı Allah'tan garantisi 3 yıldı da verdim değiştirdiler.

James Donkey ileride sıkıntı çıkarabilir WD veya paran varsa Samsung alın diyorsunuz yani?

Samsung dışındakiler bence a markası ya da b markası pek bir önemi yok zaten bu içindeki parçaları üreten çok az firma var tavsiyem garantisi fazla olan almaya çalışın ya da direk Samsung alın onlarda 5 yıl veriyor sanirsam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı