X6 Pro şarj çok hızlı bitiyor

CoolAlien

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7-13700H
NVidia RTX 4060 8GB
32GB-DDR4 3200MHz
POCO X6 Pro 12/512Gb model telefon kullanıyorum. Okula götürüp okuldan %80 şarj ile alıyorum ve 15:30'da çıkıyorum. Daha 3 saat bile geçmeden şarj %30'lara düşüyor berbat bir ekran süresi. Kabataslak hesaplarsak 3 saatte %50 yani %100 için 6 saat bir ekran süresi var. Düzeltilmezse daha çok şarja takacağımızniçin telefonlarımızın (bu modeli kullananlar için söylüyorum) pili çok çabuk yıpranacak. Umarım HyperOS 2.0 ile bu sorun çözülür. İnceleme videolarında bu süre çok daha fazlaydı.

3 saatte %50 şarj yemesi garip. Oyun mu oynuyorsunuz?

Hayır hocam sadece Instagram bakıyorum telefonu ilk aldığımda daha beterdi yine sistem biraz optimize etti kullanımı ama yine de kötü.

3 saatte %50 şarj yemesi garip. Oyun mu oynuyorsunuz?

Hocam şu an 1.0.12 güncellemesi gelmiş ama pil ömrünü artıracağını sanmam. Sadece güvenlik güncellemesi gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-17-20-30-12-873_com.android.updater-edit.jpg
    Screenshot_2024-09-17-20-30-12-873_com.android.updater-edit.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Hayır hocam sadece Instagram bakıyorum telefonu ilk aldığımda daha beterdi yine sistem biraz optimize etti kullanımı ama yine de kötü.

Hocam şu an 1.0.12 güncellemesi gelmiş ama pil ömrünü artıracağını sanmam. Sadece güvenlik güncellemesi gibi duruyor.
Instagram da çok şarj yiyor da bu kadar yemesi garip. Arkada çalışan uygulama falan var mı kontrol ettiniz mi?

Instagram da çok şarj yiyor da bu kadar yemesi garip. Arkada çalışan uygulama falan var mı kontrol ettiniz mi?

Hocam onun ayarlarda sekmesi var arka planda otomatik başlatma diye. Hiçbir şey açık değil 1 tane bile.

O zaman cihaza hard reset atıp sıfırlamayı deneyin. İşe yaramazsa bir servise gösterin bence.

Telefonu alalı zaten 1,5 ay oldu. Şu anda da maalesef format atamam çünkü verileri geçirebileceğim bir şey yok (şu anlık). Belki HyperOS 2'ye geçtikten sonra reset atabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı