X64 işlemciyle 64 Bit işletim sistemi

C:\kerem

Megapat
Yer
Ev
Daha fazla  
64 Bit destekleyen işlemciyle ama 2 GB RAM'i olan sisteme 64 Bit kurarsak ne olur? Kurulum ekranında hata mı verir yoksa kurulum sonrasında sıkıntı çıkarır mı?
Not: Sadece merak ediyorum, bir gün lazım olur belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
64 Bit destekleyen işlemciyle ama 2 GB RAM'i olan sisteme 64 Bit kurarsak ne olur? Kurulum ekranında hata mı verir yoksa kurulum sonrasında sıkıntı çıkarır mı?

Sorun çıkmaz. 2GB RAM x64 Bit Windows 8.1 Pro kullanıyorum.

Hata vermez kurulur ama kesinlikle win 10 kurmayın en kötü win 8.1.
Özet:Bir şey olmaz hata felan vermez.

8.1 kullanan birini buldum : ) Benim kendi cihazım Windows 10, 4GB RAM ve HDD var,parça yükseltmeyeceğim sitede 8.1 geçmemi söyleyenler oldu bana mantıkla geldi,sence geçmeli miyim? Bence evet : )

Karar sizindir efendim, 4,5 yıldır Windows 8.1 kullanıyorum, alıştım artık. Canım Windows 10'a geçmek istemiyor da değil. Fakat alışkanlık oldu Windows 8.1. Süper Bilgisayarım olsa Windows 8.1 kullanırdım herhalde :D

Bilgisayarı güvenli kullanırım diyorsanız, (geri kalmış güvenlik)
Windows 10 yeniliklerini bırakmak istiyorsanız vs. geçin.

Karar sizindir efendim, 4,5 yıldır Windows 8.1 kullanıyorum, alıştım artık. Canım Windows 10'a geçmek istemiyor da değil. Fakat alışkanlık oldu Windows 8.1. Süper Bilgisayarım olsa Windows 8.1 kullanırdım herhalde :D

Bilgisayarı güvenli kullanırım diyorsanız, (geri kalmış güvenlik)
Windows 10 yeniliklerini bırakmak istiyorsanız vs. geçin.
Yenilikler umrumda değil,kötü cihazlar daha çok kasacak,ve evet google'a dowload more ram yazmıyorum ahaha,bir de kötü cihazlar için 8.1 daha stabil diye duydum umarım öyledir,bence öyledir çünkü eski ve eskiye eski yakışır.

Yenilikler umrumda değil,kötü cihazlar daha çok kasacak,ve evet google'a dowload more ram yazmıyorum ahaha,bir de kötü cihazlar için 8.1 daha stabil diye duydum umarım öyledir,bence öyledir çünkü eski ve eskiye eski yakışır.

Disk kullanımının yerlerde olmasıyla bilinir... çok az kullanır ve stabildir bilgisi doğrudur.

Disk kullanımının yerlerde olmasıyla bilinir... çok az kullanır ve stabildir bilgisi doğrudur.
İçimi rahatlattın teşekkürler,şüphelerim vardı.Böyle bir işletim sistemini neden az kullanırlar ki?
Bence 8.1 çıktığında çoğu kişi geçiş yapmak istemedi sonrasında Windows 10 çıktı,arada kaldığı için herhalde.
Bu arada,disk kullanım oranlarını ve ram kullanım oranlarını içeren fotoğraf yollayabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı