M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Selam dostlar, başlıktaki anakart var. Msinfo32 yaptığımda BIOS sürümü ve tarihi 2022 gözüküyor fakat ASUS'un internet sitesinde anakartıma 2024 tarihli güncelleme gelmiş. BIOS guücellemeyi bilmiyorum yapmazsam sorun yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
Selam dostlar, başlıktaki anakart var. Msinfo32 yaptığımda BIOS sürümü ve tarihi 2022 gözüküyor fakat ASUS'un internet sitesinde anakartıma 2024 tarihli güncelleme gelmiş. BIOS guücellemeyi bilmiyorum yapmazsam sorun yaşar mıyım?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.302 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 Güncellemeyi yapman şart değil ama yaparsan iyi olur. Aradan uzun zamanda geçmiş. Açık varsa bunlar gideriliyor.
Güncellemeyi yapman şart değil ama yaparsan iyi olur. Aradan uzun zamanda geçmiş. Açık varsa bunlar gideriliyor.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 Bilmemek diye bir şey olmaması lazım. BIOS güncellemesinin nasıl yapılacağına dair bir dolu video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilmemek diye bir şey olmaması lazım. BIOS güncellemesinin nasıl yapılacağına dair bir dolu video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 alihanvardertyok dedi: Bilmemek diye bir şey olmaması lazım. BIOS güncellemesinin nasıl yapılacağına dair bir dolu video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız ama korkuyorum çünkü en ufak yanlis biseyde çok sıkıntı çıkarıyor diyolar bios güncellemek en korktuğum şey Ayturan dedi: Güncellemeyi yapman şart değil ama yaparsan iyi olur. Aradan uzun zamanda geçmiş. Açık varsa bunlar gideriliyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam pc yi 2022 de aldım ozamandan beri güncelleme yapmıyorum merak edip asusun sitesine girdiğimde 2024 tarihli bi güncelleme gördüm
alihanvardertyok dedi: Bilmemek diye bir şey olmaması lazım. BIOS güncellemesinin nasıl yapılacağına dair bir dolu video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız ama korkuyorum çünkü en ufak yanlis biseyde çok sıkıntı çıkarıyor diyolar bios güncellemek en korktuğum şey Ayturan dedi: Güncellemeyi yapman şart değil ama yaparsan iyi olur. Aradan uzun zamanda geçmiş. Açık varsa bunlar gideriliyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam pc yi 2022 de aldım ozamandan beri güncelleme yapmıyorum merak edip asusun sitesine girdiğimde 2024 tarihli bi güncelleme gördüm
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 mazda 3 dedi: Hocam haklısınız ama korkuyorum çünkü en ufak yanlış bir şeyde çok sıkıntı çıkarıyor diyorlar BIOS güncellemek en korktuğum şey Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Her şey ters gitse bile anakartınızın Flash BIOS özelliği var. BIOS'a girmeden BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.
mazda 3 dedi: Hocam haklısınız ama korkuyorum çünkü en ufak yanlış bir şeyde çok sıkıntı çıkarıyor diyorlar BIOS güncellemek en korktuğum şey Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Her şey ters gitse bile anakartınızın Flash BIOS özelliği var. BIOS'a girmeden BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.
M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #6 alihanvardertyok dedi: Hiçbir şey olmaz. Her şey ters gitse bile anakartınızın Flash BIOS özelliği var. BIOS'a girmeden BIOS güncellemesi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Flash bios özelliği nedir hocam nasil yapabilirim biosa girmeden
alihanvardertyok dedi: Hiçbir şey olmaz. Her şey ters gitse bile anakartınızın Flash BIOS özelliği var. BIOS'a girmeden BIOS güncellemesi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Flash bios özelliği nedir hocam nasil yapabilirim biosa girmeden
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #7 mazda 3 dedi: Flash BIOS özelliği nedir hocam nasıl yapabilirim BIOS'a girmeden Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mazda 3 dedi: Flash BIOS özelliği nedir hocam nasıl yapabilirim BIOS'a girmeden Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et