X670E-E anakarta BIOS güncellemesi yapılmazsa sorun yaşanır mı?

mazda 3

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar, başlıktaki anakart var. Msinfo32 yaptığımda BIOS sürümü ve tarihi 2022 gözüküyor fakat ASUS'un internet sitesinde anakartıma 2024 tarihli güncelleme gelmiş. BIOS guücellemeyi bilmiyorum yapmazsam sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeyi yapman şart değil ama yaparsan iyi olur.
Aradan uzun zamanda geçmiş. Açık varsa bunlar gideriliyor.

Bilmemek diye bir şey olmaması lazım. BIOS güncellemesinin nasıl yapılacağına dair bir dolu video var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilmemek diye bir şey olmaması lazım. BIOS güncellemesinin nasıl yapılacağına dair bir dolu video var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam haklısınız ama korkuyorum çünkü en ufak yanlis biseyde çok sıkıntı çıkarıyor diyolar bios güncellemek en korktuğum şey 😀

Güncellemeyi yapman şart değil ama yaparsan iyi olur.
Aradan uzun zamanda geçmiş. Açık varsa bunlar gideriliyor.
Haklısınız hocam pc yi 2022 de aldım ozamandan beri güncelleme yapmıyorum merak edip asusun sitesine girdiğimde 2024 tarihli bi güncelleme gördüm

Hocam haklısınız ama korkuyorum çünkü en ufak yanlış bir şeyde çok sıkıntı çıkarıyor diyorlar BIOS güncellemek en korktuğum şey 😀
Hiçbir şey olmaz. Her şey ters gitse bile anakartınızın Flash BIOS özelliği var. BIOS'a girmeden BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.

Flash BIOS özelliği nedir hocam nasıl yapabilirim BIOS'a girmeden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı