ArdaStrix
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bu ikilem arasında kaldım:
1. Seçenek: X670 anakart alıp bir iki aya 3D'li işlemci almak.
2. Seçenek: Z790 anakart alıp bir iki aya 13900k almak.
Şimdi X670 anakart alırsam 3D'li işlemciler kötü performans ile gelirse kötü tercih yapmış olacağım.
Şimdi Z790 anakart alırsam 3D'li işlemcilerin performansı iyi olursa kötü tercih yapmış olacağım. Sizce hangisini satın almalıyım? Henüz inceleme videosu gelmediği için kararsız kaldım. Soğutma olarak Corsair H150i Elite Capellix var.
Bu iki anakarttan birisini gün içerisinde alacağım. Dün 14.500TL'lik Vatan Bilgisayar indirimli fiyatını kaçırdım maalesef.
www.akakce.com
www.akakce.com
Edit: Konu sadece anakartla alakalı olmadığı, aynı zamanda 3D'li işlemciler ile de alakalı olduğu için buraya açtım.
1. Seçenek: X670 anakart alıp bir iki aya 3D'li işlemci almak.
2. Seçenek: Z790 anakart alıp bir iki aya 13900k almak.
Şimdi X670 anakart alırsam 3D'li işlemciler kötü performans ile gelirse kötü tercih yapmış olacağım.
Şimdi Z790 anakart alırsam 3D'li işlemcilerin performansı iyi olursa kötü tercih yapmış olacağım. Sizce hangisini satın almalıyım? Henüz inceleme videosu gelmediği için kararsız kaldım. Soğutma olarak Corsair H150i Elite Capellix var.
Bu iki anakarttan birisini gün içerisinde alacağım. Dün 14.500TL'lik Vatan Bilgisayar indirimli fiyatını kaçırdım maalesef.

Asus Rog Crosshair X670E Hero AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Crosshair X670E Hero AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Crosshair X670E Hero AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 23.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 18.999,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Edit: Konu sadece anakartla alakalı olmadığı, aynı zamanda 3D'li işlemciler ile de alakalı olduğu için buraya açtım.
Son düzenleyen: Moderatör: