Çözüldü X86 tabanlı - 64 Bit işlemci laptopa Windows 11 kurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Müco bey

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Ankara, göksu
RAM
Hynix 2GB 1333Mhz
İşlemci
Pentium T4500
Aygıt yöneticisinde laptop X86 olarak gözüküyor. Bu sebepten ötürü 32 Bit Windows 10 Pro kullanıyorum. İşlemci 64 Bit. Windows 11 yükleyebilir miyim? (RAM takviyesi yaparım orası kolay iş.)

Ekran Görüntüsü (7).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RAM en az 4 olması lazım. Yani işlemci 64 Bit ise Windows 11 kurabilirsiniz bypass yöntemiyle ama kasabilir.
RAM en az 4 olması lazım. Yani işlemci 64 Bit ise Windows 11 kurabilirsiniz bypass yöntemiyle ama kasabilir.

Çözüm
Tamamdır, AIDA64'te laptop'ta maksimum RAM 8GB yazıyor. 2 slot'un toplamı değil mi?

@Prime777 hocam bilgisayarın desteklediği maksimum RAM'den bahsediyorum.

@Prime777 hocam bilgisayarın desteklediği maksimum RAM'den bahsediyorum.

Hangi laptop? Laptop modelini internete yazarak maksimum desteklediği RAM'e bakabilirsiniz. AIDA64 her zaman doğru bilgi vermeyebilir.

Hangi laptop? Laptop modelini internete yazarak maksimum desteklediği RAM'e bakabilirsiniz. AIDA64 her zaman doğru bilgi vermeyebilir.

Evet hocam çipset 8 destekliyor 2 tane aynı MHz'de çalışan RAM mi alsam daha iyi olur ya da direkt 6 + 2 RAM mi yapsam daha iyi olur? Laptopun işlemci değiştirmeye uygun olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı