Ben Win 11 Pro aldım. Hiç sorun çıkartmadı. 1 yıldır kullanıyorum.Hocam ilerde bi sıkıntı oluşturur mu bu durum peki ve w10 keyi almak da çok mantıklı
Ben Win 11 Pro aldım. Hiç sorun çıkartmadı. 1 yıldır kullanıyorum.Hocam ilerde bi sıkıntı oluşturur mu bu durum peki ve w10 keyi almak da çok mantıklı
Dostum key satın almana gerek yok. Key almadan sonsuza kadar kullabilirsin. Sadece ekranın sağ altında yazı çıkıyor ve kişiselleştirme yapamıyorsun onlarda pek problem değil.Hocam galiba saçma bir soru ama FreeDOS laptopa W11 kurmak için illaki 2K ya lisans mı almak gerekiyor yoksa internette 50TL'ye satılan keylerle de kurulur mu?
Etkinleştirme güvenlik açıklarını da gideriyor. Windows Defender tam koruma sağlamıyor. Etkinleştirme her zaman daha iyidir.Dostum key satın almana gerek yok. Key almadan sonsuza kadar kullabilirsin. Sadece ekranın sağ altında yazı çıkıyor ve kişiselleştirme yapamıyorsun onlarda pek problem değil.
Deneme süresi bitince kullanmaya devam edebilirsiniz.Hocam deneme süresi yok mu yani en sonunda almam gerekecek süre bitince
Ne gerek var ki Defender kullanmaya? Eset kullanıyorum ben Eset'in deneme süresi bitince de yeni hesap açıyorum Eset'te.Etkinleştirme güvenlik açıklarını da gideriyor. Windows Defender tam koruma sağlamıyor. Etkinleştirme her zaman daha iyidir.
Eset ile bilgisayarı yavaşlatmaya ne gerek var? Antivirüs programları bilgisayarı yavaşlatır. Defender yeterli. Windows'u yıllardır kullanıyorum. Benimle didişmeyin. İnternetten 40 TL lık bir lisans almak zor değil. Bunun için bir sürü teknoloji kanalı video çekti. Sorun çıkarmıyor demek ki herkes çektiğine göre.Ne gerek var ki Defender kullanmaya? Eset kullanıyorum ben Eset'in deneme süresi bitince de yeni hesap açıyorum Eset'te.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.