Çözüldü X86 vs Windows ARM

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XOXad2

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
240G B
Ekran kartı
GTX 1050
Anakart
Monster
İşlemci
i5-8300h
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda Windows 11 Pro 64 Bit kullandığım cihazıma bir program kurmak istedim. Fakat programın indirme kısmına geldiğim takdirde 2 seçenek olduğunu gördüm. Biri X86 diğeri de Windows ARM sürümüydü fakat ne X86'nın ne de ARM'nin ne demek olduğunu bilmiyorum. Hangisini indirmem gerektiğini de bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyor.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda Windows 11 Pro 64 Bit kullandığım cihazıma bir program kurmak istedim. Fakat programın indirme kısmına geldiğim takdirde 2 seçenek olduğunu gördüm. Biri X86 diğeri de Windows ARM sürü müydü fakat ne X86'nın ne de ARM'nin ne demek olduğunu bilmiyorum. Hangisini indirmem gerektiğini de bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyor.

ARM sürüm Snapdragon/Mediatek gibi mobil platform için. Sizin cihazınız x86/64 oluyor. O yüzden mantıken x86/x64 olanı indirmeniz.
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda Windows 11 Pro 64 Bit kullandığım cihazıma bir program kurmak istedim. Fakat programın indirme kısmına geldiğim takdirde 2 seçenek olduğunu gördüm. Biri X86 diğeri de Windows ARM sürü müydü fakat ne X86'nın ne de ARM'nin ne demek olduğunu bilmiyorum. Hangisini indirmem gerektiğini de bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyor.

ARM sürüm Snapdragon/Mediatek gibi mobil platform için. Sizin cihazınız x86/64 oluyor. O yüzden mantıken x86/x64 olanı indirmeniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı