X99 Chipset'li Sistem Toplama

Price

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşımla geleceğe dönük bu oyun sistemini topladık. Vatan'dan taksitli alacağız. Görüşlerinizi merak ediyorum. Çıkarılması veya eklenmesi gereken parça var mı? Monitör vs eski sistemden var. Şimdiden teşekkürler.
1111.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada OC anakart ve işlemci alıp soğutucu almamak saçmalık olur. Eğer OC yapacaksanız en azından Hyper 212 EVO alın veya i7 4790 alın.

Bu arada OC anakart ve işlemci alıp soğutucu almamak saçmalık olur. Eğer OC yapacaksanız en azından Hyper 212 EVO alın veya i7 4790 alın.

OC yi ilerleyen yıllarda yapmayı düşünüyorum , o yüzden şimdilik fan almasam idare eder heralde. GTX 970 ' te cw sorunu olduğunu gördüm o yüzden biraz canımı sıktı. İkinci sistemi seçersek sonradan oyunlarda sıkıntı çıkarmaz umarım. Oyunlar ne zaman X99 sistem istemeye başlar ? İkinci sistemin ömrü kaç yıl ?

DDR3'ün süresi daha var. Öncelikle bir süre sonra DDR4 satışı genelleşmeye başlayacak tek tük değil. Daha sonra yavaş yavaş DDR3'ün ömrü bitecek daha var yani. Ben de 3 Haziran'da DDR3 sistem toplayacağım. CW sorunu ses sorunu yazılımsal bir sorun yok ve CW sorunu olduğu zaman faturayla gittiğinizde değiştirebiliyorsunuz. Yine de tavsiyem DDR3 sistem ve GTX 980.

DDR3'ün süresi daha var. Öncelikle bir süre sonra DDR4 satışı genelleşmeye başlayacak tek tük değil. Daha sonra yavaş yavaş DDR3'ün ömrü bitecek daha var yani. Ben de 3 Haziran'da DDR3 sistem toplayacağım. CW sorunu ses sorunu yazılımsal bir sorun yok ve CW sorunu olduğu zaman faturayla gittiğinizde değiştirebiliyorsunuz. Yine de tavsiyem DDR3 sistem ve GTX 980.

en az 4-5 sene kullanacağım için grafikten ödün vermek istemiyorum. x99 isteyen oyunlar çıktığında ne olacak bakalım

İkinci sistem çok daha mantıklı. GTX 980 970'e göre daha performanslı bir kart.

Ultrada ikisi arasında kaç fps fark olur ? Fiyata değer mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı