X99 sistem BIOS ekranında donma

Makaleler
3
Yer
Azəbaycan,Bakı
Daha fazla  
Meslek
Elektrik mühəndiliyi
Merhaba, böyle bir sistem topladım :
  • Anakart: Asus X99-Pro
  • Ram: Corsair LPX 2666Mhz 4x4 16gb
  • Ekran kartı: Msi Gaming GTX980
  • Psu: Corsair HX1050
  • Soğutucu: Noctua NH-14
  • Kasa: NZXT Phatnom 530
  • SSD: Samsung 850 EVO 256GB
Sorun şöyle önce Windows filan kurdum çalışıyordu oyun kurduktan sonra (orginal değil) Windows mavi ekran verdi sonra restart yaptım ama bios ekranında Asus yanıyor bios veya açılımda donuyor. İlk kullanımda oyun yokken sistem 1.5 saat çalıştı sorunsuz. Sizce sorun nedir nasıl düzeltilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal olmayan oyunları, lütfen, güvendiğiniz ya da güvenilir olduğunu düşündüğünüz sitelerden; yorumlara ve Feedback'lere bakarak indiriniz. Başınıza bundan çok daha büyük sorunlar açabilir, binlerce liralık sistemlerinizi çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz.

Orijinal olmayan oyunları, lütfen, güvendiğiniz ya da güvenilir olduğunu düşündüğünüz sitelerden; yorumlara ve Feedback'lere bakarak indiriniz. Başınıza bundan çok daha büyük sorunlar açabilir, binlerce liralık sistemlerinizi çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz.
Ben yazmadım arkadaşım yazdı çalışmıyor. Sizce sorun ne?

Yorumunuza bakarak, sıkıntının, o orijinal olmayan oyundan kaynaklandığını söyleyebilirim. Kurtulun o oyundan, dosyalarından ve uzantılarından.

Hatta bana sorarsanız, Bios'u donduracak kadar etkikeydiyse, temiz bir format bile atardım bilgisayara.

Yorumunuza bakarak, sıkıntının, o orijinal olmayan oyundan kaynaklandığını söyleyebilirim. Kurtulun o oyundan, dosyalarından ve uzantılarından.

Hatta bana sorarsanız, Bios'u donduracak kadar etkikeydiyse, temiz bir format bile atardım bilgisayara.
Meselede o pc açılmıyor. Bios ekranından o tarafa geçemiyorum. Bilmiyorum ne yapayım. o_O:esne:

Anakart ısınma kaynaklı zarar görmüş olabilir. sorunun indirdiğin oyun ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. bilgisayarın montelemesini kim yaptı ?

Anakart ısınma kaynaklı zarar görmüş olabilir. sorunun indirdiğin oyun ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. bilgisayarın montelemesini kim yaptı ?
Kentim yaptım test etdim bilgisayar 18 derece anakart cpu ise 30 derece.

x99 deluxe anakartılı bir sitemi bir kaç gün önce topladım bios ekranında değilde windows 81de donma oluyor ne yaptıysam donma sorunu çözemedim. tekrar win yüklendi aşırtma yapılmadı hiç, biosu güncellendi. yirmi dakika premier95 le test yapıldı ,donma olmadı fakat donma sorunu yine de devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı