X99 Sisteme Psu Tavsiyesi

Lindbergh

Hectopat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
İÇ MİMAR
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aydır technopat forumu takip ederek kendime x99 sistem kurdum. Tek eksiğim psu kaldı. Sizden alt kısma yazacağım sistemime uygun psu önerirseniz sevinirim.

• Asus Rampage V Extreme Anakart
  • İntel İ7 5820K
  • 2x Evga Gtx 980 Superclocked ACX 2.0 (1 tanesi evgadan bekleniyor.)
  • 16 Gb Kington HyperX Predator 3000Mhz DDR4
  • Cooler Master H100i Gt (Yurtdışından 3 4 gün içinde elime ulaşıcak inşallah)
  • Corsair graphite 760T Beyaz
  • 2 Tb Seagate barracuda Hdd
  • 240 Gb Kingston Hyperx 3k SSD
  • Samsung U28D590D 4k Monitör
asus1.jpg

980 SLİ olacağı için 850w daha rahat olur bence ben de o PSU yu tercih ederdim. Bu arada hayırlı olsun tam aklımdaki sistemi kurmuşsunuz inşallah yazın bende toplucam böyle bir sistem. En kısa zamanda toplanmış halinin fotoğraflarını ve oyun testlerini bekliyorum (y)

Parçalar kargodan geldiğinde kullanıcı inceleme bölümünde konu açacağım vakit buldukçada oyun testlerini sizler ile paylaşacağım.

980 SLİ olacağı için 850w daha rahat olur bence ben de o PSU yu tercih ederdim. Bu arada hayırlı olsun tam aklımdaki sistemi kurmuşsunuz inşallah yazın bende toplucam böyle bir sistem. En kısa zamanda toplanmış halinin fotoğraflarını ve oyun testlerini bekliyorum (y)

Umarım kısa zamanda sizde istediğiniz sistemi kurarsınız :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı