Xampp'da acilan site nasıl internete açılır?

AzSeyid

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL ARC A750 R5 5500 16GB RAM 1x 500GB SSD 2x 500GB HDD
Meslek
Yeni yazılımcı
Merhaba, ben XAMPP'da bir website oluşturdum ve No-IP, DuckDNS gibi uygulamaları denedim, ancak ne yaparsam yapayım ayarları yapamadım. Ngrok ile denediğimde ise site çalıştı, ancak bazı sıkıntılar çıktı. Neyi yanlış yapıyorum?

Bazı sıkıntılar nedir? Ngrok'ta ek olarak yapmanız gereken bir şey yok. Güvenlik duvarını vs. o hallediyor zaten.
Butonlar çalışmıyor bazı yerlerde ama localhostda sıkıntı yok admin panelinde login butonu mesela

Butonlar çalışmıyor bazı yerlerde ama localhostda sıkıntı yok admin panelinde login butonu mesela
Bunun yayın ile alakası yok. Eğer buton linkini localhost/xxx gibisinden ayarlamışsanız, ngrokta çalıştığında tarayıcı localhost adresine erişemeyeceği için hata oluşur. Linklemelerinizi ve site adresini localhost, 127.0.0.1 gibisinden ayarlamayın. NGROK'ın çalışma mantığını hatırlamıyorum fakat sabit bir domain veriyorsa linklemelerde onu kullanın.

Her defa değişiyor kodlarla oynayıp bakarım o zaman
Bunun yayın ile alakası yok. Eğer buton linkini localhost/xxx gibisinden ayarlamışsanız, ngrokta çalıştığında tarayıcı localhost adresine erişemeyeceği için hata oluşur. Linklemelerinizi ve site adresini localhost, 127.0.0.1 gibisinden ayarlamayın. NGROK'ın çalışma mantığını hatırlamıyorum fakat sabit bir domain veriyorsa linklemelerde onu kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı