Xaomi MI 8 Lite vs Xaomi Redmi Note 6 Pro

Ersin Erken

Decapat
Yer
MUĞLA
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ve bu iki model arasında kaldım. Bu iki telefondan hangisini önerirsiniz? Ya da önerebileceğiniz başka telefon var mıdır? Benim için öncelik kamera ve batarya. Telefonda çok oyun oynamam ama bir iki tane oynadığım oyun var tabi. Onun dışında sosyal medya ve internet gibi normal kullanımlar. Bütçe olarak 1800'e kadar düşünüyorum.

Mi 8 Lite donanım açısından çok daha iyi. Type-C barındırması gibi bir artısı da var, fakat USB 2.0 ile bağlı galiba. Kamera bakımından da bildiğim kadarıyla bir tık daha iyi. Redmi Note 6 Pro'da 4000 mAh batarya olmasına karşın Mi 8 Lite modelinde 3350 mAh batarya var. Fakat normal kullanımda günü çıkaracaktır. Mi 8 Lite alırken Global ibaresine dikkat edin.

Son düzenleme:
Önemli olan şarj performansı ise Redmi Note 6 Pro, PUBG gibi yüksek grafikli oyunlar oynamak ise Mi 8 Lite. 4000 mAh batarya cezbedici açıkçası, işlemcisi ise günlük kullanım için yeterli.

Önemli olan şarj performansı ise Redmi Note 6 Pro, PUBG gibi yüksek grafikli oyunlar oynamak ise Mi 8 Lite. 4000 mAh batarya cezbedici açıkçası, işlemcisi ise günlük kullanım için yeterli.

Yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum pek telefonda. Oyun işini daha çok bilgisayarla çözüyorum.Telefonda şu an sadece Clash of Clans oynuyorum oda ara sıra. Batarya olarak Redmi Note 6 pro öne çıkıyor ama kamera olarak Mi 8 Lite öne çıkıyor. Batarya performansı olarak beklentim 1 günü rahat çıkarsın yeter.Yani gece yatmadan şarj edince ertesi gün akşam 7-8'e kadar götürse yeter.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı