En iyisi şu an DODI. FitGirl nasıl bir sıkıştırma yöntemi kullanıyor bilmiyorum ama ayn şeyi DODI'de yapmasına rağmen DODI sürümlerinde setup en fazla 30 dakika da biterken FitGirl'in 1 saat 30 dakika sürebiliyor. Keza işlemciye de çok yükleniyor.
En iyisi şu an DODI. FitGirl nasıl bir sıkıştırma yöntemi kullanıyor bilmiyorum ama ayn şeyi DODI'de yapmasına rağmen DODI sürümlerinde setup en fazla 30 dakika da biterken FitGirl'in 1 saat 30 dakika sürebiliyor. Keza işlemciye de çok yükleniyor.
Katılıyorum, iyi yapıyorsun hatta. Alternatif olarak şu an xatab'ın ekip arkadaşlarının devam ettirdiği repack sayfasında Decepticon Repackler var onları da deneyebilirsin, hızlı kuruluyor onlar da.
Katılıyorum, iyi yapıyorsun hatta. Alternatif olarak şu an xatab'ın ekip arkadaşlarının devam ettirdiği repack sayfasında Decepticon Repackler var onları da deneyebilirsin, hızlı kuruluyor onlar da.
En komiği de ne biliyor musunuz, korsan oyunun haram olmasına rağmen, bir tür hırsızlık olmasına rağmen, Allah rahmet eylesin demeniz. Bunu da yaptığı iş için demeniz. Galiba bu Cehennet point oluyor.
“Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.”
Nisa Suresi 34. Ayet
Dövmek kelimesinin hatalı çeviri olabileceği konuşuluyor sanırım farklı din adamları tarafından ama diyanetin sitesindeki meal doğrudan bu şekilde. Dövme kısmını geçsek bile “erkek kadının yöneticisidir, kadın erkeğe itaat etmelidir” ifadeleri açıkça yer almakta.
Üslubuna katılmıyorum ancak üstteki yazar tahminen bu ayetten bahsediyor.