Xbos Series S için 5500 TL monitör önerisi

Bütçe
5500

Mavilim

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Xbox Series S için bir monitöre ihtiyacım var. Genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım.
Bütçem 5500 TL.
Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Xbox Series S için bir monitöre ihtiyacım var. Genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım.
Bütçem 5500 TL.
Şimdiden teşekkür ederim.

İlk önce Xbox series S 2k (1440p) 120FPS destekliyor diye biliyorum.
Kesin olarak bu bütçeye size 2k (27inç) monitör lazım.

Bu bütçeye uygun 2K IPS panelde
Bu Monitör gözüküyor. Bütçeniz biraz daha fazla olsaydı daha güzel monitörlerde gözüme çarpmıştı.

Yukarıda öneren arkadaşların monitörü 4 ms ve hepsi 1080p asla düşünmeyin bile.

Son düzenleme:
İlk önce Xbox series S 2k (1440p) 120FPS destekliyor diye biliyorum.
Kesin olarak bu bütçeye size 2k (27inç) monitör lazım.

Bu bütçeye uygun 2K IPS panelde
Bu Monitör gözüküyor. Bütçeniz biraz daha fazla olsaydı daha güzel monitörlerde gözüme çarpmıştı.

Yukarıda öneren arkadaşların monitörü 4 ms ve hepsi 1080p asla düşünmeyin bile.
Sizin önerdiğinizi almayı düşünüyorum. Ama 1080 olması çok mu sorun olur dersiniz? Çünkü verdiğiniz linkte stok bitmek üzere ve diğer satıcılarda da stok yok gibi(ürünü 1-2 ay içerisinde alacağım, stoklar yenilenir mi bilmiyorum.) Eğer bulamazsam galiba mecburen 1080p alacağım gibi görünüyor. Çünkü uygun fiyatlı 2k monitör bulmak zor.

Sizin önerdiğinizi almayı düşünüyorum. Ama 1080 olması çok mu sorun olur dersiniz? Çünkü verdiğiniz linkte stok bitmek üzere ve diğer satıcılarda da stok yok gibi(ürünü 1-2 ay içerisinde alacağım, stoklar yenilenir mi bilmiyorum.) Eğer bulamazsam galiba mecburen 1080p alacağım gibi görünüyor. Çünkü uygun fiyatlı 2k monitör bulmak zor.
O zamana uygun yine bir indirim/fırsat ürün mutlaka ki olur diye düşünüyorum. Anlık zevkiniz için uzun süre pişman olmanızı istemem.
2k oyun zevkini fark ettiğiniz zaman zaten iyi ki 1080p almamışım, forumdaki çocuğu dinlemişimde 2k almışım diyeceksiniz.

Bu konsolda 2k deneyim kesinlikle güzel olacaktır.

O zamana uygun yine bir indirim/fırsat ürün mutlaka ki olur diye düşünüyorum. Anlık zevkiniz için uzun süre pişman olmanızı istemem.
2k oyun zevkini fark ettiğiniz zaman zaten iyi ki 1080p almamışım, forumdaki çocuğu dinlemişimde 2k almışım diyeceksiniz.

Bu konsolda 2k deneyim kesinlikle güzel olacaktır.
O zaman kesinlikle 2k alacağım. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı