Xbox 360 19 yaşında!

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Xbox 360 22 Kasım 2005 tarihinde piyasaya sürüldü ve dün 19 yaşına bastı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xbox 360 22 Kasım 2005 tarihinde piyasaya sürüldü ve dün 19 yaşına bastı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu görünce içeri gidip bir Xbox oynanayım dedim ama o da ne konsol alacak param yok.

PlayStation'ı yenen tek Xbox konsolu 19 yaşına girmiş, bu akşam Xbox 360 ile birkaç oyuna girerim onu mutlu etmek için 😁

2005,de elektronik mağazasına gitmistim,ilk oyun olarak fifa 06 road to world cup görmüştüm, üzerinde Ronaldinho'nun resmi var,allah allah dedim bu xbox 360 ne demiştim,ozamanlar internet pek yaygin değildi,oyun dergileri vardı araştırdım,xbox 1 nesilin devamiymis,ilk cikan xbox 360 hdmi port yoktu ve birde ilk cikan modeller arızalıydi.

@Rogturk çok yaktı bizi Xenon kasalar. (Gerçekten yaktı.)
1732348872356.png

@Rogturk çok yaktı bizi Xenon kasalar. (Gerçekten yaktı.)
Eki Görüntüle 2358220
Aynen sonra falcon ve jasper anakart cikartmislardi fat kasanın,falcon biraz daha iyidi ama oda biraz ariza verirdi,ilk cikan modelle göre daha iyidi,sonra xbox 360 elite modell cikartilar,jasper anakart vardi,tas gibiydi hic birsey olmuyordu,bendede vardi,disc sürücüsüne flash atirmistim, zamanında ne oynardim.😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı