Xbox 360, 2024 yılında alınır mı?

Aslında futbol oyunlarını sevmiyorum bu yıl 7 oyun bitirdim ve hala oynayacak çok oyunum var ama okul nedeniyle zamanım yok, hafta sonu bir maraton yapacağım gibi duruyor biz ilk arkadaş ile olum eski oyunlar falan oynarız çok iyi olur falan dedik konsolu bir aldık eski pesler, FIFA'lar hariç neredeyse çoğu oyun yeni konsollarda oynanıyor yine de olan tüm oyunları oynadık ve yaklaşık 4 ayda konsolu bir kenara koyduk, canımız sıkılırsa açıp 2 el PES 2013 atıp kapatıyoruz sonra yine kendi oyunlarınızı oynuyoruz ikimizde çok kötü oynadığımız için pesi çok absürt anlar çıkıyor ortaya.

İnanır mısınız benim kuzen 1 ayda 20-25 oyun bitirmişti bir kere. Yani pes dışındada eski oyunlar nostaljik olarak da oynanır bence. Konsol kırıkmı sizde başka hangi konsol var bir de.

Eğer sağlamsa ve istediğin oyunları oynamanı sağlıyorsa istediğin konsolu alabilirsin hiç canını sıkma.

Konsolu tv ye takar koltukta mis gibi oynarsın. İster tek ister arkadaşla.

Yeni nesil konsollarda değişen görüntü kalitesi. Muazzam bir fark oluyor.
Ben Xbox Séries S aldım. Bu fiyata bugüne kadar böyle bir konsol böyle dolu tek kliniğe sahip bir cihaz yapılmamıştı.

Bugün 360 alırsın yarın istediğine geçiş yaparsın.

İnanır mısınız benim kuzen 1 ayda 20-25 oyun bitirmişti bir kere. Yani pes dışındada eski oyunlar nostaljik olarak da oynanır bence. Konsol kırıkmı sizde başka hangi konsol var bir de.

Benim konsol kırık Far Cry 3, GTA 5, GTA 4, Red Dead Redemption 1 gibi oyunlar vardı onları oynadım bitirdim, yaklaşık 2018'den beri Xbox kullanıyorum bu nesil PS5 ve Series X almıştım oyunlar aşırı pahalılaşınca oynayacağım GoW Ragnarok, tlous part 1-2, Spider-Man 2, demon souls, ghost of thushima, Until Dawn gibi oyunları oynayıp satmıştım, şu an Series X kullanıyorum. Şu PS5 Pro ile Sony exc oyun vs çıkarırsa belki bir PS5 Slim alabilirim PS5 Pro fiyat farkına göre çok da devrim niteliğinde bir şey veremiyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı