Xbox 360 Arcade hafıza kartı takma

Bir dene usb varsa evde. Ayarlardan depolama aygıtını usb seçin. Bu arada youtubeda en çok arcade model için hdd videosu var çünkü o modelin hdd si yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Devamını kendiniz araştırıp bulursunuz.

Yani hocam arcade modelinin tümünde mi hafıza yok?

Reis ben arkadaşla pes oynamak istiyorum ama 2. Kolumun kablosunu taktığım zaman ışıkları teker teker yanıyor çalışmıyor. Ne yapabilirim?

Pili var mı? Kalem pille çalışıyorsa ki çoğu öyle pili bitmiştir. Pili değiştirdikten sonra kolun ortasında ki xbox logosuna bas sonrasında kolun ön tarafında sol kısımda ufak bir tuş olacak ona uzun süre bas. Lt tuşunun üst sağ kısmında. Böylece xbox ve diğer kol eşleşmiş olacak.

Pili var mı? Kalem pille çalışıyorsa ki çoğu öyle pili bitmiştir. Pili değiştirdikten sonra kolun ortasında ki xbox logosuna bas sonrasında kolun ön tarafında sol kısımda ufak bir tuş olacak ona uzun süre bas. Lt tuşunun üst sağ kısmında. Böylece xbox ve diğer kol eşleşmiş olacak.
Hocam kumandanın kablosu o butonu kapatıyor. Pil kısmı bozuk muhtemelen o yüzden kablo ile deniyorum.
Hocam kürdanla bi sekilde halletim ama kapatıp açınca konsolu baştan 2. kolu eşleştirme uğraştırıyor. Yok mu bunu ayarı? Kayıt etme gibi? Açınca otomatik eşleşsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı