Xbox 360 Arcade mi Xbox 360 mı ?

OrhunCil

Kilopat
Katılım
20 Şubat 2016
Mesajlar
317
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben sahibinden.com dan Xbox almak istiyorum fakat Xbox Arcade ve Normal Xbox buldum Arcade almayı düşünüyorum daha ucuz olduğu için sizce bu fikrim uygun mu Xbox Slimi olan arkadaşımla Online oynayabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi aynı konsol fakat Arcade modelini almayın çünkü bir süre sonra 3K yani tasarım hatasından dolayı aşırı ısınmadan GPU yanıyor ve konsol elinizde patlıyor. Tercihiniz E kasa yada Slim kasa olmalı.
 
Xbox 360 VE Xbox 360 ARCADE BU KONSOLLAR DOĞUŞTAN BOZUK BİR KONSOL. EĞER Xbox 360 ARCADE ALSAN YÜZDE 56 İHTİMALLE 3 KIRMIZI HATASI VEREBİLİR O YÜDEN Xbox One AL.
slim konsollarda 3k verme olasılığı çok çok düşük arcade artık zaten önerilmez eskiden slimlerde jtag yapılamadığı zaman hariç bir artısı yoktu.
 
Merhabalar, ben sahibinden.comdan Xbox almak istiyorum fakat Xbox arcade ve normal Xbox buldum arcade almayı düşünüyorum daha ucuz olduğu için sizce bu fikrim uygun mu Xbox Slim'i olan arkadaşımla Online oynayabilir miyim?

İkisini de almayın. Size tavsiyem eğer bütçeniz var ise Xbox series X'i beklemeniz. Ama tabii daha çıkmadığı için ve çok pahalı olduğundan dolayı kendi kullandığım konsolunu yani Xbox One X'i tavsiye ederim. Ben gerçekten çok beğeniyorum özellikleri bence çok iyi. 4K monitörümle oynuyorum inanılmaz güzel. Tavsiye ederim.
 
Merhabalar, ben sahibinden.com dan Xbox almak istiyorum fakat Xbox Arcade ve Normal Xbox buldum Arcade almayı düşünüyorum daha ucuz olduğu için sizce bu fikrim uygun mu Xbox Slimi olan arkadaşımla Online oynayabilir miyim?
3 Çeşit Xbox Vardır Bunlar:
Xbox 360 Original
Xbox 360 Slim
Xbox 360 E-Slim
Original Modeli Yaklaşık 2007 Yılında Yapıldı ve 2-3 Yıl İçinde Bozulan Yani 3Kırmızı Hatası Veren MS'ye Milyon Dolarlar Kaybettiren Konsoludur.
Slim Modeller İse Normal Slim JTAG/RGH Dediğimiz Çiple Kırılır ve İçinr İstediğin Kadar Oyun Yükleyebilirsin. E-Slim ise En Gelişmiş 2015'te Çıkan Dön Jenerasyon Ve Bu Modeller Kırılamıyor Peki...
Çipli Xbox İnternete Bağlanmaz Ama Çipsiz İse Sana Hemen İnterneti Sorar. İşte Bütün Modeller Arasındaki Fark Bu.
Umarım İşine Yaramıştır 😄
 
3 çeşit Xbox vardır bunlar:
Xbox 360 original.
Xbox 360 Slim.
Xbox 360 e-Slim
Original modeli yaklaşık 2007 yılında yapıldı ve 2-3 yıl içinde bozulan yani 3kırmızı hatası veren Ms'ye milyon dolarlar kaybettiren konsoludur.
Slim modeller ise normal Slim JTAG/RGH dediğimiz çiple kırılır ve içinr istediğin kadar oyun yükleyebilirsin. E-Slim ise en gelişmiş 2015'te çıkan dön jenerasyon ve bu modeller kırılamıyor peki...
Çipli Xbox internete bağlanmaz ama çipsiz ise sana hemen interneti sorar. İşte bütün modeller arasındaki fark bu.
Umarım işine yaramıştır 😄

Eksikler var Xbox 360 original değil Xbox 360 arcade derler ve her arcade makine 3K vermez jasper anakartlı olan arcadeler düşük ihtimalle 3K verir falcon ve öncesi olan arcadeler dediğiniz gibi çok çabuk 3K veriyorlar Slimde 3K diye bir şey yok fakat yine bir error var yeşil olan Power butonu kırmızı oluyor.
Xbox 360 ve Xbox 360 arcade bu konsollar doğuştan bozuk bir konsol. Eğer Xbox 360 arcade alsan yüzde 56 ihtimalle 3 kırmızı hatası verebilir o yüden Xbox One al.

İkisi aynı konsol fakat arcade modelini almayın çünkü bir süre sonra 3K yani tasarım hatasından dolayı aşırı ısınmadan GPU yanıyor ve konsol elinizde patlıyor. Tercihiniz e kasa ya da Slim kasa olmalı.

Arcade sakın almayın. Slim kasa alın.

Konu eski diye belki biliyorsunuz ama arcade kasalarda jasper anakartlarda 3K vermesi düşük oluyor yani jasper anakartlıysa arcade belki tercih edilir fakat falcon ve öncesi ise kesinlikle uzak durunması lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı